Liepu pamatskolas skolēni piedalās konkursos

Vara talants BērzgalēŠī gada 6. martā Bērzgalē norisinājās ikgadējais Rēzeknes novada skolu jaunatnes talantu un prasmju šovs “Vara talants”. Šis pasākums Bērzgalē Liepu pamatskolas skolēniem ir tradicionāls, jo ar savām prasmēm un talantiem uzstājamies ik gadu.
Šogad prasmju šovā “Vara talants” piedalījās 2. klases skolniece Amanda Garā ar Ingara Gusāna dziesmu “Sudrabeņa laseitoja ”.
Amanda dzied kopš bērnības. Piedalās visos skolas pasākumos kā solo izpildītāja. Dzied skolas pop-grupā “Mākonītis”. Meitene labi mācās, interesējas par mūziku, sportu , patīk lasīt grāmatas, ir atsaucīga un ļoti labestīga meitene 6. klases skolniece Violeta Kuzņecova arī rādīja savu prasmi dziedāt .Viņa izpildīja akapella latgaliešu tautasdziesmu “Vysu mežu izstaigoju.”
Violeta ir ļoti dziedātgriboša meitene. Kopš 1.klases ir piedalījusies tautasdziesmu izpildītāju konkursā “Dziedu dziesmu kāda bija” gan Ziemeļlatgales novadā , gan finālā Rīgā.
Violeta ir bijusi skolas pop-grupas “Mākonītis dalībniece. Tagad darbojas skolas folkloras kopā “Liepiņa”.
Violeta – cilvēks, kurš iet ar dziesmu pa dzīvi.
Apsveicam mūsu konkursu dalībniekus un lepojamies ar viņiem.

Lasīt tālāk ...

“Shape of Music“ ierodas Liepu pamatskolā

DSC 0208

Katrā no mums mīt liels vai vēl lielāks mūziķis, bet ne katram ir bijusi iespēja izkopt savu muzikalitāti, izmēģināt savus spēkus kāda mūzikas instrumenta spēlē. Tāpēc 18.februārī programmas “Skolas soma” ietvaros Maltas vidusskolas struktūrvienībā Liepu pamatskolā viesojās 3 virtuozas vijolnieces ar inovatīvās jaunrades muzikālo nodarbību “Shape of Music“.
Gatavojoties šai inovatīvajai nodarbībai, katrā klašu grupā mēs iepazināmies ar klasiskajiem stīgu instrumentiem. Skolēni paši sagatavoja uzstāšanos par šo tēmu - nelielu apskatu par instrumentu uzbūvi, rašanās vēsturi, izcilākajiem stīgu liciņinstrumentu izpildītājmāksliniekiem. Mēs noskatījāmies video fragmentus, kuros redzējām šo instrumentu pielietojumu gan kā solo instrumentu, gan stīgu vai simfoniskā orķestra sastāvā.

Lasīt tālāk ...

Popgrupa „Mākonītis” muzicē Rēzeknē

4a52f12e dfd2 40fc bbb7 bf118c8b6678Maltas vidusskolas struktūrvienības Liepu pamatskolas pop grupas „Mākonītis” dalībnieki 12. februārī piedalījās vokalās mūzikas konkursā „Balsis - 2020” Rēzeknes novada zālē, kurā saņēma godpilno 2. pakāpes diplomu.
Kāpjot uz lielās skatuves, mazajiem dziedātājiem bija jāpārvar uztraukums un baiļu sajūta, jo daudziem 1. klases dziedātājiem tā bija pirmā lielā uzstāšanās. Bērni dziedāja no visas sirds.
Paldies Sofijai, Valērijai, Alīnai, Amandai, Jūlijai, Aleksandrai, Dominikai, Anastasijai, Ērikai.
Gribu novēlēt, lai šiem bērniem dziedāšana kļūst par aizraušanos un lielo mīlestību, lai mums priekšā daudz jauku uzstāšanos, kuras nesīs prieku un gandarījumu par paveikto.

 

 

Lasīt tālāk ...

Eiropas Sociālā fonda projekts “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai”

pumpursNo 2019./2020. mācību gada pirmajā semestrī Liepu pamatskolā tiek īstenots Eiropas Sociālā fonda projekts “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” (projekta Nr.8.3.4.0/16/I/001) jeb “Pumpurs”.
Projekts tiks īstenots līdz 2022.gada 31.decembrim ar mērķi samazināt bērnu un jauniešu priekšlaicīgu mācību pārtraukšanu, īstenojot preventīvus un intervences pasākumus izglītojamajiem no 5. līdz 12.klasei. Projekts veicina ilgtspējīgas sadarbības sistēmas veidošanu starp pašvaldību, skolu, pedagogiem un vecākiem. Skolotājiem tiek sniegta iespēja profesionāli pilnveidoties un stiprināt prasmes darbam ar jauniešiem. Katram projektā iesaistītajam skolēnam pedagogs semestra sākumā izveido individuālo atbalsta plānu, kurā izvērtē mācību pārtraukšanas riskus un paredz nepieciešamos pasākumus šo risku mazināšanai.

Lasīt tālāk ...

MALTAS VIDUSSKOLAS STRUKTŪRVIENĪBAI „LIEPU PAMATSKOLA” - 10 GADI!

7cd55916 3176 4e26 a9ab 2d8bb303af7b

2019.gadā aprit desmit gadi, kopš Liepu pamatskola ir Maltas vidusskolas struktūrvienība. Pa šo laiku mums ir izdevies saglabāt visas savas labākās tradīcijas un nodrošināt ciešu pilnvērtīgu sadarbību ar Maltas vidusskolu. Mūsu skolas skolēniem ir iespēja darboties Maltas vidusskolas telpās un iepazīties ar modernajām tehnoloģijām, kuras vēl nav pieejamas mūsu nelielajā skoliņā.
Liepu pamatskolas pedagogi, kopā ar Maltas vidusskolas pedagogiem, piedalās projektā “Kompetenču pieeja mācību saturā”. Projekta mērķis ir īstenot mācības tā, lai skolēni spētu ne tikai iegūt zināšanas un prast tās mērķtiecīgi un atbildīgi pielietot, bet arī- attīstītu vēlmi un spēju mācīties mūža garumā.

Lasīt tālāk ...

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022