Liepu pamatskolas skolotāji sporto Feimaņos 26.08.2016.

liepu pamatskolas skolotji sporto feimaos 26082016 1 20160831 1117693299

26. augustā Feimaņos notika ikgadējās, nu jau 15. Rēzeknes novada izglītības darbinieku sporta spēles, kuras organizē novada izglītības darbinieku arodorganizācija. Šajā sporta pasakumā piedalījās arī Liepu pamatskolas skolotāju komanda 7 cilvēku sastāvā.
Šī diena pagāja ļoti interesanti, aizraujoši un relaksējoši. Sporta dienā piedalījās 13 komandas no Rēzeknes novada skolām un Izglītības pārvaldes komanda. Katra skola bija sagatavojusi mājas darbu- atraktīvu, radošu sportisku sveicienu. Netrūka jautru mirkļu gan skatītājiem, gan pašiem sportistiem.

Lasīt tālāk ...

Liepu pamatskolas aktualitātes septembrī

 

Par skolēnu pašpārvaldes prezidentu 2016.-2017.macību gadā ievēlēts Aleksandrs Marjanovs

DSC 0131

2016. gada 28.septembrī Liepu pamatskolas 5.-9.klašu skolēni piedalījās skolēnu pašpārvaldes prezidenta vēlēšanās. Par skolēnu pašpārvaldes prezidentu varēja kļūt jebkurš 8.-9.klašu skolnieks. Tika izvirzīti pieci pretendenti: Aleksandrs Marjanovs, Liāna Lukaševa, Viktorija-Diāna Stikute, Sabīne Ivanova, Marija Guļe. Līdz vēlēšanu dienai katrs no kandidātiem piedāvāja savu darba programmu. Visi skolēni varēja iepazīties ar  programmām un izvēlēties to kandidātu par kuru gatavi atdot savu balsi. Vēlēšanu dienā visi 5.-9.klašu skolēni plkst.11.00. pulcējās sporta zālē, kur notika  skolēnu pašpārvaldes prezidenta vēlēšanas. Zālē jau gaidīja vēlēšanu komisija, kuras sastāvā bija 5.-9. klašu audzinātāji un struktūrvienības vadītāja G.Bogdanova. 

Lasīt tālāk ...

Liepu pamatskolas „Liepiņa un „Mākonītis” Lendžos

Makonitis lendzo1

Divas pēcpusdienas – 9. un 10. novembrī- Lendžu Tautas namu piepildīja skolēnu čalas, jautrība, rosība un neviltots satikšanās prieks. Novembris ir Latvijas mēnesis. Nevienā citā mēnesī nav tik daudz valstiski nozīmīgu svētku, kā novembrī. Tieši tāpēc 9. novembrī, Mārtiņdienas priekšvakarā, Lendžos bija saskrējuši Rēzeknes un Ludzas novadu folkloras mīļotāji, lai izdejotu jau zināmos un apgūtu jaunus dančus, rotaļas, iemācītus jaunus deju soļus. Liepu pamatskolas folkloras kopas „Liepiņa” dalībnieki šeit satika savus draugus, kopā izpriecājās, izdejoja danču līkločus, lai pavasarī tiktos atkal nu jau Ziemeļlatgales folkloras kopu pasākumā Ciblā.

Lasīt tālāk ...

Liepu pamatskolā notiks projektu nedēļa

projektu neda 2016 3 20160223 1563433917

No 7. līdz 10.februārim Liepu pamatskolā notiks projektu nedēļa. Projektu nedēļas tēma ir „Starpdisciplinārā mācīšanās”.
Skolēni skolotāju konsultantu vadībā strādās 3 grupās. Sākumskolas skolēnu grupu vadīs Tatjana Guļbinska, Ludmila Vinogradova un Alina Kozireva. Grupas tēma ir „Ūdens noslēpumi”. Īstenojot starpdisciplināro mācīšanos, skolēni eksperimentējot ar ūdeni, meklēs informāciju kartēs, tautasdziesmās, internetā, risinās uzdevumus, zīmēs un iegūs jaunās zināšanas par šo tēmu.
Pamatskolas skolēni tik sadalīti divās grupās. Pirmās grupas projektu nedēļas tēma ir „Ceļojums pa pasauli”. Skolēni Olgas Rapšas, Olgas Isakinas un Ritas Koroļkovas vadībā, iepazīsies un izpētīs angļu valodā runājošās valstis. Otrā grupa izvelējās tēmu „Ai, dzīvīte, ai dzīvīte, pie dzīvītes vajadzēja”. Viņi uzzinās, kā sagatavoties un interesanti nosvinēt Lieldienas. Sagatavos dekorējumus, tautasdziesmas, mīklas, ticējumus, rotaļas. Šo grupu vadīs Nellija Kotebo, Ināra Blinova un Inese Kokoreviča.

Lasīt tālāk ...

Liepu pamatskolas skolēni ciemojās veco ļaužu pansionātā

ciemos veco auzu pansiont 2 20170210 1782453835

Visiem zināms un pazīstams ir izteiciens: „Bagāts ir nevis tas, kurš ņem un krāj, bet tas, kurš spēj dot.” Šoreiz neiet runa par materiālajām, aptaustāmajām vērtībām.Šoreiz gribas pastāstīt par to, ka Liepu pamatskolas skolēni kārtējo reizi „vecā” Jaunā gada priekšvakarā devās uz Rēzeknes veco ļaužu pansionātu, lai sniegtu svētku koncertu cilvēkiem, kuri ir kļuvuši slimi un nespēcīgi, kuriem nav tuvinieku, kas par viņiem rūpētos. Daudziem no viņiem nav līdzās tuvāko, kuri sniegtu mierinājumu skumjās un vājuma brīdī. Taču arī šo cilvēku sirdis ilgojas pēc svētku brīnuma, uzmanības, jauniem iespaidiem, gribas sajust, ka šaja pasaulē viņi vēl kādam ir vajadzīgi.
Mūsu skolas mazie mākslinieki ar sapratni uzņēma aicinājumu uzstāties tieši šo cilvēku priekšā. Vecās māmiņas un vectētiņus priecēja Liepu pamatskolas teātra pulciņa dalībnieki ar izrādi „Zaķa brīnumi”, kā arī pop-grupas „Mākonītis” mazie dziedātāji ar Ziemassvētku un Jaungada dziesmām.

Lasīt tālāk ...

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022