Liepu pamatskola aicina uz absolventu salidojumu!

Absolventi2018

Ir nemainīga Liepu pamatskolas tradīcija katru trešo gadu rīkot Absolventu tikšanās vakaru, taču Covid-19 slimības dēļ šī tradīcija tika izjaukta.
Ņemot vērā to, ka ierobežojumu vairs nav, 2023.gada 1.aprīlī plkst.15.00 Maltas vidusskolas struktūrvienība „Liepu pamatskola” aicina savus bijušos skolotājus, skolēnus un skolas darbiniekus uz absolventu tikšanās vakaru.

Lasīt tālāk ...

Lemj par Liepu pamatskolas turpmāko likteni!

67628FAA 989E 43E7 B8C8 684335E0113D

Š.g. 19.janvārī Maltas vidusskolas struktūrvienībā „Liepu pamatskola” aizvadīta sapulce, par Liepu pamatskolas turpmāko likteni. Sapulcē piedalījās Maltas vidusskolas direktore Vinera Dimpere, struktūrvienības „Liepu pamatskola” vadītāja Gaļina Bogdanova, Liepu pamatskolas skolotāji un Domes izveidotā komisija par iestāžu tīkla sakārtošanu - Rēzeknes novada domes deputāti: G.Rasims, G.Jevsikovs, S. Šķesters, Izglītības un sporta pārvaldes vadītājs Guntars Skudra ar vietnieku Vili Deksni, Izglītības ekonomiste Gunita Veismane un Ozolaines pagasta pārvaldes vadītājs Edgars Blinovs.

Lasīt tālāk ...

Par skolēnu ekskursiju uz Krāslavu!

6

Projekta “Latvijas skolas Soma” ietvaros Liepu pamatskolas 9.klases skolēni 2022. gada 22. novembrī devās uz Krāslavu. Ceļojuma mērķis – apmeklēt Krāslavas Amatniecības centru. Skolēni piedalījās aromātu darbnīcas meistarklasē. Apmeklētāji iepazinās ar aromātisko izejvielu daudzveidību un vīrakas, garšaugu, eļļu un smaržu izmantošanu. Nodarbībā bija iespēja apgūt smaržu kompozīciju veidošanu un praktiski iepazīties ar dažādām ēteriskajām eļļām un to iedarbību, kā arī ēterisko eļļu savstarpējas kombinēšanas pamatprincipiem. Skolēni uzzināja, ka bāzes eļļām piemīt spēcīga dziednieciska, kosmētiska iedarbība kā arī guva priekšstatu par to pielietošanu sejas un ķermeņa kopšanā. Nodarbībā bērniem pastāstīja par dažādu kosmētisko sviestu veidiem, par to praktisko pielietošanu, par dažādām receptēm lūpu balzāma pagatavošanā. Devītās klases skolēni uzzināja, kā sagatavot ziepītes, izmantojot daudzveidīgas ziepju bāzes un pievienojot ēteriskās eļļas. Tā ziepes iegūst savu burvīgo aromātu.

Lasīt tālāk ...

Valsts svētku pasākums Liepu pamatskolā

DSC 0916

Kad krusa ledainu mēteli plivina pāri mājai un parka kokos iejaucas dzestrais ziemeļvējš, kalendārs vēsta, ka klāt novembris – gada tumšākais mēnesis. Tas ir arī patriotisma mēnesis, jo 18. novembrī atzīmējam Latvijas Republikas Proklamēšanas dienu.

Lasīt tālāk ...

Skolēnu ekskursija "SKOLAS SOMA" ietvaros

WhatsApp Image 2022 11 16 at 12.16.38

Šī gada 11. novembrī programmas “Latvijas skolas soma” ietvaros Liepu pamatskolas 7. un 8. klases skolēni devās uz Daugavpili, apmeklēt Daugavpils cietoksni. Daugavpils cietoksnis ir nozīmīgs 19. gadsimta arhitektūras un kultūrvēstures objekts, kā arī pēdējais uzbūvētais bastiona tipa cietoksnis pasaulē.

Lasīt tālāk ...

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022