Pasākums „Sveika, skola!” aicina nākamos Liepu pamatskolas pirmklasniekus!

IMG 1582

18.10.2018. no plkst.13.00 līdz plkst. 15.00 Liepu pamatskola aicina nākamos pirmklasniekus uz tradicionālo iepazīšanās pasākumu ar skolu „Sveika, skola!” Jūs gaida interesanti piedzīvojumi un patīkami pārsteigumi. Aicinām visus interesentus, kuri vēlas iepazīties ar skolu, nākt ciemos. Laipni lūdzam! Ozolaines pagasta pārvalde var piedāvāt transportu, lai nokļūtu līdz skolai uz pasākumu. Tālrunis uzziņām 26086297.

Lasīt tālāk ...

Mātes diena Liepu pamatskolā

mtes diena liepu pamatskol 11052018 2 20180515 1216360136

Ir klāt maijs, kad sveicam un īpaši apmīļojam savas māmiņas un vecmāmiņas. Katram māmiņa ir vismīļākā, visskaistākā un vislabākā. Tāpēc arī Mātes dienas priekšvakarā 11.maijā Liepu pamatskolas mazākie un lielākie mākslinieki priecēja visas māmiņas ar savām dziesmām, dzejoļiem un dejiņā. Pop grupa „Mākonītis” un folkloras kopa „Liepiņa” muzicēja un dziedāja savas skaistākās dziesmas, veltot tās māmiņām. Aizrautīgi un ritmiski dejoja sākumskolas deju grupas bērni. „Pavārmākslas noslēpumu” pulciņa zēni sacepa māmiņām cepumus un skaisti tos pasniedza pie tējas galda. Skanot sirsnīgai mūzikai māmiņas vēl kādu brīdi varēja pakavēties pie tējas tases un parunāt par dažādām lietām, jo kopēju tēmu sarunām patiešām ir daudz.
Lai māmiņām laba veselība, jautrs noskaņojums, lai saulains un jauks pavasaris.

Lasīt tālāk ...

Folkloras kopa „Liepiņa” uzstājās Makašānos!

104 0007

Jau 18. reizi Liepu pamatskolas folkloras kopa „Liepiņa” piedalījās Nacionālā sarīkojuma „Pulkā eimu, pulkā teku” festivālā –skatē. Šogad šis pasākums notika Makāšānu amatu vidusskolā. Tēma, kuru izdziedāja, izspēlēja, izstāstīja visas Latvijas folkloras kopas bija gatavošanās kāzām, pūra locīšana, kāzu norises. Liepu pamatskolas folkloras kopa „Liepiņa” izvēlējās tēmu „Putnu kāzas”, jo pasākums notiek laikā, kad salidojuši visi putniņi, vij ligzdas, jautri skandina savas pavasarīgās dziesmas. Mūsu kolektīvs šajā skatē ieguva 2. pakāpes diplomu.

Lasīt tālāk ...

Projektu nedēļā uzsvaru likām uz Latvijas valsts simtgades nozīmību!

projektu neda liepu pamatskol 1202 16022018 16 20180223 1940790459

No 12.februāra līdz 16.februārim Liepu pamatskolā notika projektu nedēļa. Projektu nedēļas tēma - „Latvijas valstij – 100”. Skolēni skolotāju konsultantu vadībā strādāja 5 grupās. 

1.-3.klašu skolēnu grupu vadīja Tatjana Guļbinska un Alina Kozireva. Grupa izvēlējās tēmu „Ceļojums uz brīnumzemi”. Bērni meklēja informāciju dažādos avotos, to apkopoja un noformēja. Veicot šo darbu, mazie Latvijas iedzīvotāji paplašināja savas zināšanas par latviešu tautas folkloru un daiļliteratūru.

Lasīt tālāk ...

Liepu pamatskolas 4. klases projektu nedēļas darbs!

liepu pamatskolas 4 klases projektu nedas darbs 13022018 6 20180226 1910352030

Lai Latvijas republikas 100-gadu jubilejas gaidās izpētītu ļoti svarīgu tēmu “Mana Latvija – mana Dzimtene”, mūsu klases skolēni izvēlējās interesantu metodi – interviju. Mūsu mērķis bija praktiskajā ceļā apgūt jaunas zināšanas par mūsu Dzimteni. Mums radās iespēja tikties ar mūsu Ozolaines pagasta cilvēkiem. Viņu viedoklis par mūsu valsti, dzimto vietu un jēdzienu-Dzimtene bija ļoti svarīgs priekš mums.

Violeta Kuzņecova:“Es gribu pastāstīt visiem cilvēkiem savus iespaidus par mūsu darbu. Pirmdien, projektu nedēļas sākumā, mēs izrunājām, kādi ir interviju veidi, kā vadīt interviju un sastādījām intervijas jautājumus. Trenējāmies intervēt viens otru, un otrdiena bija interviju diena. Mēs apmeklējām Ozolaines pagasta pārvaldi”.

Lasīt tālāk ...

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022