• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


NOTIKA “OzO ORIENT” ORIENTĒŠANĀS SACENSĪBAS OZO JUNIORIEM

14.septembrī OzO jaunieši saviem jaunākajiem pagasta jauniešiem organizēja orientēšanās sacensības. Sacensībās piedalījās trīs komandas, katrā 4 cilvēki. Komandām vajadzēja pēc fotogrāfijām atrast kontrolpunktus Bekšu teritorijā un savākt 10 savas komandas žetonus. Lai uzdevumu padarītu sarežģītāku un pārliecinātos, ka visa komanda kopā ieziet visus kontrolpunktus, komandas dalībnieki tika "sasieti kopā" vienā virtenē. Ātrākā komanda izrādījās komanda ar nosaukumu "Ātrie", kuras nosaukums iespējams arī bija uzvaras atslēga. Sveicam uzvarētājus: Aneti Lukaševiču, Jūliju Orlovu, Romu Bļinovu un Dimu Kairišu! Uzvarētāji saņēma diplomu un mini lidojošos šķīvīšus, kā arī visi dalībnieki par piedalīšanos dabūja pa čupa-čups konfektei. Pēc apbalvošanas enerģijas atgūšanai visi ēda speķpīrādziņus un dzēra limonādi.Picture5

Lasīt tālāk ...

Par OZO

Kas ir OzO?
OzO ir Ozolaines pagasta jaunieši, kas ir nesen sākuši aktīvi darboties jau paspējuši daudz ko izdarīt. IMG 7713

• Katru nedēļu mēs organizējam tikšanās jaunākajiem OzO jauniešiem jeb OzO Junioriem (tiem, kam ir 10 – 15 gadi). Drīzumā plānojam pašu spēkiem sākt apmācības VELOTIESĪBU eksāmenam. Visi, kas grib mācīties, droši piesakās!:)
• Esam iegādājušies SLIDAS, jācer, ka nākošā ziema ļaus vairāk paslidot.
• Valentīna dienas ballītē bijām uztaisījuši FOTOSŪTŪRĪTI, visiem ļoti patika, tāpēc noteikti nākotnē vēl kādu reizi to atkārtosim. Sadarbojoties ar tautas nama vadītāju, organizējām arī konkursus un spēles pasākuma laikā.
• Esam uzrakstījuši savu pirmo PROJEKTU „OzOlimpiskās spēles" Rēzeknes novada pašvaldības iniciatīvu projektu konkursam.
• Mēs aktīvi piedalāmies dažādos jauniešu semināros, apmācībās un konkursos, plānojam kādu ceļojumu uz ārzemēm apmaiņas projektu ietvaros.

Mēs esam ļoti draudzīgi, tāpēc priecāsimies uzņemt savā pulkā jaunus jauniešus.
Ja tev interesē, ko mēs īsti darām, tad atnāc un paskaties! :)

Piektdienās 15:00 – OzO Juniori (10-15 gadi)
Piektdienās 17:00 – OzO (16-30 gadi)

Ieskaties: twitter.com/ozojaunatne

0039

OzO Olimpiskās spēles Bekšos

Sveiki, jaunieši!
Ļoti gaidīsim jūs ciemos pie mums Ozolaines pagastā (precīzāk Bekšos jeb Pūpolos, nevis pašā Ozolainē), kur organizējam OzOlimpiskās spēles, kas būs nedaudz netradicionālākas, jautrakas par ierastajām. Spēlēs varēs piedalīties visi, arī tie, kas ikdienā nesporto.Pēc spēlēm kopā gatavosim sev vakariņas,apbalvosim labākās komandas un individuālos rezultātus, spēlēsim spēles. 21:00 būs disko, par mūziku rūpēsies mūsu jaunais dīdžejs Yakovs.
No savas puses varam segt transporta izdevumus, tikai iepriekš par to jāvienojas. Iespējams, tuvākajiem pagastiem varam transportu nodrošināt. Rakstiet uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., visu sarunāsim! Ja transprortu varat nodrošināt paši, tas arī būtu lieliski.
Pieteikšanās līdz 21.augustam, sūtot komandas nosaukumu un pagastu no kurienes esat, uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai uz 26328442.
Garantējam jautru pasākumu, kurā varēsiet sadraudzēties ar citu pagastu jauniešiem!
Ļoti gaidīsim jūs!

Lasīt tālāk ...

Ozolaines pagastā jauniešus pulcēja jau trešās OzOlimpiskās spēles

10

26.augustā Ozolaines pagasta Bekšos notika “OzOlimpiskās spēles 2016”, kas šogad sakrita arī ar lielāko šī gada sporta notikumu - Olimpiskajām spēlēm. Dažāda veida komandu stafetēs un individuālajos spēka un izveicības pārbaudījumos sacentās jaunieši no Ilzeskalna, Maltas, Čornajas, Feimaņu un Ozolaines pagastiem. Jaunieši pārbaudīja savu varēšanu skriešanā, riteņbraukšanā, šaušanā, spaiņu celšanā, virvju trasē, u.c. veida pārbaudījumos.

Lasīt tālāk ...

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022