• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Dia de los Muertos jeb HallOzOween Party

2.novembrī arī pie mums Bekšos notika Helovīna ballīte jauniešiem, kurā piedalījās gan OzO jaunieši, gan mūsu draugi no Ozolmuižas un Dricānu pagasta.

IMG 5819

Šajā ballītē jaunieši iejutās meksikāņu visu mirušo dienas tēlā. Māklinieks Aleksands Rezvovs parūpējās par to, lai visiem būtu skaistas skeletu sejiņas. Arī mūzika pasākumā daļēji bija spāņu valodā, gluži kā īstā "Dia de los Muertos" ballītē Meksikā.

Lasīt tālāk ...

OzO jaunieši atklāj jaunos ielu vingrošanas trenažierus

Ozolaines pagasta Bekšos pie futbola un volejbola laukumiem atklāts jauns ielu vingrošanas laukums, kurā ikviens aicināts stiprināt savu fizisko formu un aktīvi pavadīt brīvo laiku, iepazīstot ielu vingrošanas sportu. Trenazieru atklana

Trenažieri iegādāti par finansējumu, kas iegūts, uzvarot Narvesen rīkotajā projektu konkursā Diena kā piedzīvojums, kurā visā Latvijā tika noteiktas labākās iniciatīvas jauniešu aktīva dzīvesveida atbalstam.

Lasīt tālāk ...

Dalība konferencē "IEVIRZI LATGALI"

26.semptembrī Leila Rasima ("OzO bOss") pārstāvēja Ozo jauniešus Latgales reģionālajā jaunatnes darba konferencē "Jaunatnes darba nozīme jauniešu iniciatīvu attīstībā reģionos" jeb "IEVIRZI LATGALI!" Daugavpilī, kuras mērķis bija apzināt jaunatnes darba nozīmi jauniešu aktivitātes veicināšanā Latgalē, kā arī veicināt jaunatnes darbā iesaistīto pušu sadarbību un pieredzes apmaiņu.

Picture6

Lasīt tālāk ...

OzO rakstīja sadraudzības vētules

OzO juniori uzsāk vēstuļu sadraudzību ar vienaudžiem no Francijas. Radošā gaisotnē tapa pirmās vēstules, kuras jau pavisam drīz aizceļos uz Franciju, Moussan mazpilsētu. Vēstuļu draugs ir lielisks draugs, jo ļauj uzzināt, ko bērni dara citur pasaulē, ļauj iepazīt citas valsts kultūru, kā arī sniedz iespēju uzlabot angļu valodas zināšanas, kas mūsdienās ir neatņemama dzīves sastāvdaļa.

Lasīt tālāk ...

Ozolaines pagastā notika “OzOlimpiskās spēles” jauniešiem

24.augustā "OzO" jeb Ozolaines pagasta jaunieši organizēja jauniešu sporta sacensības "OzOlimpiskās spēles 2014". Spēlēs piedalījās komandas no 8 dažādiem Rēzeknes novada pagastiem – Ilzeskalna, Dricānu, Audriņu, Verēmu, Čornajas, Feimaņu, Ozolmuižas un Ozolaines. Katrā komandā bija seši cilvēki un visi kopā un individuāli viņi cīnījās dažādās sporta aktivitātēs.

IMG 6483

Lasīt tālāk ...

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022