• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


OzO jauniešu vasara

Ozo2022

Bērnu un jauniešu centrs OzO ar vasaras brīvlaiku iestāšanos, piedāvā visiem aktīviem bērniem un jauniešiem iesaistīties Ozo dzīvē. Gaidīsim mūsu radošajā komandā puišus un meitenes dažāda vecuma, lai iegūtu jaunus draugus, jaunu pieredzi un padarītu šo vasaru vēl krāšņāku. Visi gribētāji var nākt katru sestdienu un svētdienu, lai iesaistītos dažādās aktivitātēs.
OzO jauniešu centra darba laiks vasarā:
Sestdiena 13:00 – 18:00
Svētdiena 13:00 – 18:00

Lasīt tālāk ...

Ozolaines jaunieši apguva fotomākslu

b7a42178 77b5 4d55 aad4 6388a2d99e59

Nedēļas nogale Ozolaines pagasta vairākiem jauniešiem bija piepildīta, jo viņi devās uz meistarklasi pie fotogrāfes Airas Mednes. Kopā ar fotogrāfi jaunieši apceļoja Bekšu apkaimi, meklējot interesantākos foto mirkļus. Tā kā dienas bija saulainas, dabā netrūka skaistu ainavu. Tādējādi svarīgākais bija noķert īsto kadru, uzzināt, kā to dara profesionāļi un tad izmēģināt pašiem. Līdztekus jaunieši arī apguva, kā fotogrāfijas, izmantojot programmas, apstrādāt datorā. Meistarklašu dalībnieku darbi drīzumā būs apskatāmi izstādē un izvietoti pagasta mājas lapā.

Lasīt tālāk ...

Ozolaines jaunieši izstrādā jaunus suvenīrus savam pagastam

5B88EC36 6B25 43A3 B291 F167F1A3510B

Šonedēļ Ozolaines pagasta ,,OzO’’ jauniešu centru ir pārņēmis radošums. Nedēļas garumā centrā viņi apgūst suvenīru veidošanas prasmes. Nodarbībās - meistarklasēs ,,Suvenīru veidi, to tapšana no auduma’’ skolotājas Skaidrītes Romančukas vadībā tiek veidotas skices un no auduma top suvenīri. Bet skolotājas Zanes Skutānes nodarbībās ,,Suvenīru apdruka’’ izveidotie suvenīri tiek papildināti ar apdruku, kas uzsver piederību savam pagastam. Rezultāti jau nedēļas nogalē būs aplūkojami izstādē.

Lasīt tālāk ...

Ozolaines pagasta jaunieši mācīsies veidot suvenīrus

logo

Pirmdien, 16.augustā, Rēzeknes novada Ozolaines pagasta ,,OzO’’ jauniešu centrā sāksies radošās neformālo apmācību nodarbības, kuru laikā to dalībnieki skolotāju Skaidrītes Romančukas un Zanes Skutānes vadībā apgūs suvenīru izgatavošanas prasmes. Sākotnēji jaunieši izstrādās skices saviem ieplānotajiem suvenīriem, pēc tam tos veidojot no auduma. Līdztekus viņi iegūs jaunas zināšanas un prasmes darbā ar šujmašīnu un overloku. Izgatavotos suvenīrus arī būs iespējams apdrukāt ar speciālu tehniku. Rezultātā taps vairāki suvenīri, kuri pēc nodarbībām būs apskatāmi izstādē pagasta tautas namā. Iespējams, ka tuvākajā nākotnē kāds no suvenīriem varētu tikt saražots lielākā daudzumā, lai popularizētu savu pagastu.

Lasīt tālāk ...

OzO jaunieši vasaras brīvlaikā!

ac2bb7e5 184f 4f94 ab07 3f4be502eeca

Bērnu un jauniešu centrs OzO piedāvā visiem aktīviem bērniem un jauniešiem iesaistīties Ozo dzīvē. Brīvā un nepiespiestā gaisotnē šeit bērniem ir iespēja izzināt nezināmo, izprast nesaprotamo un izspēlēt spēlējamo.
Jautri un aizraujoši tika pavadīts viskarstākais vasaras mēnesis. Visvairāk bērnus iepriecināja popkornkino, galda spēles, meistarklases, burbuļu veidošana, muzikālās spēles un iespēja iejusties pavāra lomā. Iesaistoties aktivitātēs, bērni un jaunieši kļuva atvērtāki, parliecinātāki par sevi, zinātkārošaki un pašdisciplinētāki.

Lasīt tālāk ...

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022