• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Atskatoties uz OzO jauniešu 2014.gadu un ieskatoties 2015.gadā

Leila

Pirmkārt, OzO jauniešu vārdā vēlos visus sveikt jaunajā 2015.gadā! Lai šis gads mums visiem ir veiksmīgs, košs un pozitīviem notikumiem bagāts!
Šogad OzO jauniešiem apritēs gada jubileja. Kaut arī būs pagājis tikai gads, tomēr izdarīts ir daudz. OzO ir bijuši ļoti aktīvi iepriekšējā 2014.gadā - piedalījušies un organizējuši dažādus pasākumus sev un citu pagastu jauniešiem, gājuši pārgājienā, braukuši velobraucienā, devušies ciemos pie citu pagastu jauniešiem, piedalījušies sadraudzības vakaros un vinnējuši sporta sacensībās, palīdzējuši Ozolaines pagasta tautas nama pasākumu rīkošanā, kā arī piedalījušies dažādos projektu konkursos, kopsummā iegūstot EUR 3300 lielu finansējumu, par kuriem tika iepirktas dažādas galda spēles, sēžammaisi, galda hokejs un galda futbols, organizēti pasākumi (OzOlimpiskās spēles 2014, "Dia de los Muertos" jauniešu sadraudzības vakars, u.c.) un uzstādīti ielu vingrošanas trenažieri.

Lasīt tālāk ...

OzO Jaunieši-Juniori iepazīst RA un koncertzāli “GORS”

ozo jauniesi-juniori ekskursij gor 4 20141212 1922178778

11.decembrī Ozolaines pagasta bērni devās ekskursijā. Sākumā tika apskatītas Rēzeknes augstskolas Izglītības un dizaina fakultātes un Inženieru fakultātes ēkas un pēc tam koncertzāle "GORS".
Rēzeknes augstskolā bērnus visvairāk sajūsmināja atpūtas telpa, kura ierīkota par projektu konkursā "Labie darbi" vinnēto naudu. Te bērni izmēģināja mīkstos un ērtos pufus, kādi pavisam drīz būs arī OzO telpā. Bērni ļoti priecājās par iespēju pabraukāt liftā un paguva arī pašļūkāt no "slidkalniņa" kādā no auditorijām, ko iepriekš visdrīzāk neviens vēl nebija darījis.

Lasīt tālāk ...

Ekskursija OzO JuniOriem

Ceturtdien, 11.decembrī OzO JuniOriem ir iespēja doties ekskursijā uz Rēzekni – koncertzāli GORS, kur būs iespēja apskatīt arī izstādi "Naudas dizains", kā arī uz Rēzeknes Augstskolu, jaunājām Inženieru un Pedagoģijas fakultātes ēkām.

gors1

RA2

RA3

Izbraukšana 14:00 no Liepu pamatskolas, atgriešanās 18:00.
Pieteikšanās Liepu pamatskolā pie Ināras Blinovas vai Leilas Rasimas pa tel.26328442.

Lasīt tālāk ...

OzO piedalās konkursos, kuros noskaidros labākos, darbā ar jaunatni

Jaunatne

OzO jaunieši pieteikuši dalību Izglītības un zinātnes ministrijas izsludinātajā konkursā, kurā noskaidros labākos darbā ar jaunatni 2014.gadā. OzO jaunieši startē nominācijā „Straujākais lēciens jaunai jaunatnes organizācijai (viens darba gads)", pieteikumā uzskatīti OzO jauniešu realizēti projekti un aktivitātes,
Konkursa mērķis ir izteikt atzinību aktīvākajām pašvaldībām, darbā ar jaunatni iesaistītām personām un jaunatnes organizācijām par ieguldījumu jauniešu dzīves kvalitātes uzlabošanā.
Pieteikt pretendentu konkursam līdz 1. decembrim varēja jebkura fiziska vai juridiska persona. Konkursa noslēgums un laureātu apbalvošana paredzēta 8. decembrī.

Lasīt tālāk ...

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022