• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


OzO jaunieši nosvinēja Helovīnu svētkus

Dia de lo muerto 2015

OzO JuniOri svin Helovīnu

30.oktobrī 16:30 OzO telpā pulcējās daudz bērnu un jauniešu, lai kopā nosvinētu Helovīnu. Iepriekš pašu spēkiem tika sagatavotas dekorācijas, kā arī pasākuma laikā bija iespēja pašiem apzīmēt viens otram sejas. Jāsaka, ka izdevās pat visai profesionāli
Jūlija Orlova bija parūpējusies par prezentāciju/konkursu, kurā varēja ne vien uzzināt jaunas lietas par Helovīna svinēšanas tradīcijām un pirmsākumiem, bet arī tikt pie garšīgām balvām. Bērniem bija iespēja radoši padarboties, uz papīra izkrāsojot skeleta sejas sagatavi. Ar šo uzdevumu visi tika galā visai ātri, tad sekoja īsa fotosesija un tad beidzot varēja skatīties šausmu video, uzkožot kādu čipsu un dzerot limonādi.

Lasīt tālāk ...

SVEICIENI SKOLĒNIEM, STUDENTIEM UN VISIEM, KAS MĀCĀS!

SVEICIENI SKOLĒNIEM, STUDENTIEM UN VISIEM, KAS MĀCĀS!

Krāsainā vasara aizritējusi un klāt 1.septembris! Mīļš sveiciens gan bērniem, gan jauniešiem, gan pieaugušajiem uzsākot jauno mācību gadu! Lai šis gads radošs, lai jums vienmēr apkārt vislabākie klasesbiedri/kursabiedri, vislabākie skolotāji un pasniedzēji un lai izdodas uzdrošināties vairāk un sasniegt kādu no saviem mērķiem un sapņiem! Esiet aktīvi, nāciet uz OzO, pievienojieties mūsu komandai un pavadiet forši brīvo laiku pēc skolas kopā ar citiem foršiem vienaudžiem! Īpašs sveiciens jau esošajiem OzO juniOriem un jauniešiem! Lai mums visiem lielisks šis gads!

Lasīt tālāk ...

Jauniešu neformālās apmācībās: KĀ IZDĪVOT SAVVAĻĀ BEZ INTERNETA?

Pargajiens

Aicinām pieteikties jauniešu neformālām apmācībām “SURVIVAL MODE ozON”: KĀ IZDĪVOT SAVVAĻĀ BEZ INTERNETA?
No 02.07.2015. līdz 04.07. 2015.
Ozolaines un citu Rēzeknes novada pagastu jauniešiem ir iespēja pieteikties 3 dienu garam pārgājienam, kurā jaunieši varēs pārbaudīt savas “izdzīvošanas bez interneta” prasmes. Pārgājiena mērķis vērst uzmanību uz to, cik daudz un cik lietderīgi pavadām savu brīvo laiku internetā, nevis ārā – dabā un kopā ar citiem vienaudžiem. Apmācību laikā būs iespēja analizēt savas “attiecības” ar internetu, attīstīt prasmes “izdzīvošanai” bez interneta, kā arī atrast veiksmīgākas un lietderīgākas alternatīvas, kā saturīgi un interesanti pavadīt savu brīvo laiku, un ieskatīties sevī, savos sapņos un mērķos.

Lasīt tālāk ...

Rēzeknes novada jaunatnes diena notiks Ozolaines pagastā

OzoOlimpiskas sples

Pateicoties OzO jauniešu aktīvajai darbībai, 19.jūnijā Ozolaines pagasta Bekšos notiks Rēzeknes novada Jaunatnes diena. Jaunatnes dienas ietvaros tiks organizētas nu jau otrās “OzOlimpiskās spēles”, kas pagājušajā gadā pulcēja 8 komandas no dažādiem Rēzeknes novada pagastiem. Šogad spēles paredzētas īpaši interesantas - gan komandu, gan individuālajās sacensībās.. Tāpat jauniešiem būs iespēja sacensties pludmales volejbolā, kvasa dzeršanas un pīrādziņu ēšanas sacensībās, piedalīties radošajās darbnīcās, atpūsties un uzspēlēt kādu galda spēli “Chill zonā”, tikt pie smukām bildēm fotostūrītī, kā arī vakarā baudīt jauno grupu koncertu un kārtīgi izdejoties diskotēkā. Sīkāka info sekos drīzumā.

Lasīt tālāk ...

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022