Liepu pamatskolas skolēni skatuves runas konkursā!

FaceBook  

Skatuves runa

Liepu pamatskolas skolēni 15. februārī piedalījās skatuves runas konkursā, kurš notika Rēzeknes novada lielajā zālē.
Šis ir ikgadējais konkurss, kura mērķis ir izkopt skolēnos nacionālo identitāti, veicināt viņu emocionālo un radošo pašizpausmi, izmantojot vārda mākslas spēku, kā arī attīstīt un pilnveidot bērnu un jauniešu skatuves runas kultūru un aktiermeistarību.
Skolēnu runas mākslu vērtēja profesionāli eksperti, režisori Igors Mihailovs, Māra Zaļaiskalns un Aivars Pecka, kuri ieklausījās skolēnu sagatavotajos darbos un novērtēja viņu skatuves runas iemaņas. Pavisam konkursā piedalījās 28 dalībnieki no novada mazākumtautību plūsmas skolām.
Liepu pamatskolu pārstāvēja seši konkursanti- Dominika Tjarve (2.kl.), Maksimilians Savickis(4.kl.), Kristaps Kaupers(4.kl.), Darja Kuzņecova(4. kl.), Laura Greiškāne(8.kl.) un Ludmila Kairiša(8.kl). Skolēni pierādīja,ka prot pārvarēt uzstāšanās drudzi, spēj koncentrēties, neaizmirsa to,ka tajā brīdī, kad viņi ir uz skatuves, viņi ir aktieri. Tāpēc arī rezultāti neizpalika. Laura Greiškāne un Kristaps Kaupers ieguva 1. pakāpes diplomu, Darja Kuzņecova – 2. pakāpes diplomu, Dominika Tjarve un Ludmila Kairiša- 3. pakāpes diplomu. Skolēnus šim konkursam sagatavoja skolotājas Inese Kokoreviča, Marija Golubcova, Ludmila Vinogradova un Ināra Blinova. Apsveiksim skolēnus ar šiem sasniegumiem un vēlēsim Kristapam Kauperam un Laurai Greiškānei sekmīgu uzstāšanos reģionālajā konkursā, kurš norisināsies 21. martā ARPC„Zeimuļs”.

Liepu pamatskolas skolotāja Ināra Blinova

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022