Skatuves runas konkurss Rēzeknes novadā

FaceBook  

Zvirbulis 2017 2Liepu pamatskolas skolēni 24. februārī piedalījās Rēzeknes novada skatuves runas konkursā mazākumtautību plūsmā. Skolu pārstāvēja skolas konkursa „Zvirbulis-2017” uzvarētāji- Darja Kuzņecova (3. kl.), Kristaps Kaupers(3. kl.), Ludmila Kairiša (7. kl.), Laura Greiškāne(7. kl.), Kristīne Stoļarova (7. kl.), Viktorija Stikute (9. kl.), Liāna Lukaševa (9. kl.).

Šajā konkursā vēl piedalījās runātāji no Maltas un Tiskādu vidusskolām, no Audriņu un Kruķu pamatskolām. Konkursu vērtēja kompetenta žūrija, kuras sastāvā bija arī Rēzeknē pazīstami režisori kā Māra Zaļaiskalns un Igors Mihailovs. Kopumā 30 dalībnieki mērojās spēkiem, lai iekļūtu 2. tūrē. Citiem paveicās vairāk, citiem mazāk. Arī uztraukums traucēja atvērties un norunāt savus darbus tā, kā gribētos. Taču, neskatoties uz to visu, mūsu skolēni guva ļoti labus panākumus.

Zvirbulis 2017 1

3. pakāpes diplomus ieguva Liāna Lukaševa, Ludmila Kairiša un Kristaps Kaupers. Ļoti priecājamies un esam lepni par 1. pakāpes diplomu ieguvējām -Darju Kuzņecovu un Lauru Greiškāni. Skolēnus šim konkursam sagatavoja skolotājas Marija Golubcova, Ludmila Vinogradova, Inese Kokoreviča un Ināra Blinova.

Uzvarētājiem novēlam veiksmi un labus rezultātus konkursa nākamajā posmā- Balvos.

Ināra Blinova
Liepu pamatskolas skolotāja

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022