Liepu pamatskolā notiks projektu nedēļa

FaceBook  

projektu neda 2016 3 20160223 1563433917

No 7. līdz 10.februārim Liepu pamatskolā notiks projektu nedēļa. Projektu nedēļas tēma ir „Starpdisciplinārā mācīšanās”.
Skolēni skolotāju konsultantu vadībā strādās 3 grupās. Sākumskolas skolēnu grupu vadīs Tatjana Guļbinska, Ludmila Vinogradova un Alina Kozireva. Grupas tēma ir „Ūdens noslēpumi”. Īstenojot starpdisciplināro mācīšanos, skolēni eksperimentējot ar ūdeni, meklēs informāciju kartēs, tautasdziesmās, internetā, risinās uzdevumus, zīmēs un iegūs jaunās zināšanas par šo tēmu.
Pamatskolas skolēni tik sadalīti divās grupās. Pirmās grupas projektu nedēļas tēma ir „Ceļojums pa pasauli”. Skolēni Olgas Rapšas, Olgas Isakinas un Ritas Koroļkovas vadībā, iepazīsies un izpētīs angļu valodā runājošās valstis. Otrā grupa izvelējās tēmu „Ai, dzīvīte, ai dzīvīte, pie dzīvītes vajadzēja”. Viņi uzzinās, kā sagatavoties un interesanti nosvinēt Lieldienas. Sagatavos dekorējumus, tautasdziesmas, mīklas, ticējumus, rotaļas. Šo grupu vadīs Nellija Kotebo, Ināra Blinova un Inese Kokoreviča.


Devītklasnieki, kā parasti, ievingrināsies eksāmenu darbu kārtošanā.
Projektu nedēļas prezentācija notiks piektdien, plkst.11.00.
Sakarā ar projektu nedēļu Liepu pamatskolā būs izmaiņas skolas autobusa grafikā. No Liepu pamatskolas uz Rēzekni autobuss izbrauks plkst.13.00. katru dienu (no 7.02.2017. līdz 10.02.2017.)

2016.gada projektu nedēļas FOTOGALERIJA.

Gaļina Bogdanova
Liepu pamatskolas struktūrvienības vadītāja
tālr.: 6464040200
e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022