• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


OzO piedalījās Rēzeknes novada “Jaunatnes diena 2016”

FaceBook  

Novada diena2016

17. jūnija piektdienā aktīvākie un sportiskākie Rēzeknes novada jaunieši pulcējās Kaunatas pagasta atpūtas un sporta bāzē “Jaunais dinamietis”, kur tika aizvadīta nu jau sestā Rēzeknes novada Jaunatnes diena. Jaunatnes dienas aktivitāšu programmas pamatā bija sporta spēles, kurās kopā piedalījās 14 jauniešu komandas, pārstāvot Ozolmuižas, Sakstagala, Ilzeskalna, Feimaņu, Maltas, Kaunatas, Strūžānu, Nautrēnu, Bērzgales, Audriņu, Vērēmu un Ozolaines pagastus.

Ozolaines pagastu šoreiz pārstāvēja komanda, kuras sastāvā bija Zigrīda Lukaševiča, Viktorija Stikute, Marija Gule, Laura Greiškāne, Aleksejs Kairišs, Maksims Blinkovs un Leila Rasima. Visas dienas garumā jauniešu komandas pārbaudīja savus un pretinieku komandas spēkus volejbolā, pludmales futbolā, tautas bumbā, virves vilkšanā, kā arī īpašā spēka uzdevumā, kurā trijos pārbaudījumos tika pārbaudīts komandas gars un izturība – jaunieši veica pietupienus turot rokās komandas dalībnieces, visi kopīgi pārbaudīja savus spēkus plankingā, kā arī komandas dalībnieces uzrādīja savus labākos rezultātus atspiežoties.
Ozolaines pagasta jauniešu komanda “OzO” cīnījās godam un darīja visu, kas bija viņu spēkos, lai sacenstos ar spēcīgajām komandām no citiem pagastiem, taču šoreiz palika bez medaļām un godalgotām vietām. Sacensību kopvērtējumā aktīvākās un sportiskākās Rēzeknes novada jauniešu dienas titulu “Dream team” izcīnīja Feimaņu pagasta jauniešu komanda, aiz sevis atstājot Silmalas pagasta jauniešu komandu “Bruoļeiba” un Sakstagala pagasta otro jauniešu komandu.
Paralēli notiekošajām sporta spēlēm jaunieši darbojās arī Mākoņkalna pagasta brīvā laika pavadīšanas centra “Strops” vadītājas Santas Kairišas akmeņu apgleznošanas radošajās darbnīcās un kopā ar radošās darbnīcas VALIS vadītāju Liānu Merņaku izveidoja foto sienu, pie kuras vēlāk arī pulcējās liels skaits jauniešu veidojot smaidīgas komandu bildes un selfijus, savukārt, par visas jaunatnes dienas dalībnieku un to atbalstītāju pozitīvo emociju uzlādi rūpējās arī Dj Rolands Katkovskis.
Jaunatnes dienas noslēgumā tradicionāli notika kvasa dzeršanas sacensības, kur tika noskaidroti “Kvasisti” kā arī ēšanas sacensības, kur jaunieši pievārēja baranku pilnus šķīvjus, noskaidrojot “Peirādzeņu pavieļnīkus”.

FOTOGALERIJA PIEEJAMA ŠEIT.

Sagatavoja:
Leila Rasima
Ozolaines pagasta jaunatnes lietu speciāliste un

Jānis Šaudiņš
Rēzeknes novada jaunatnes lietu speciālists
(Avots: www.rezeknesnovads.lv)

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022