Liepu pamatskolas aktualitātes

FaceBook  

Makulatura

Šajā mācību gadā Liepu pamatskola piedalās makulatūras vākšanas konkursā “Tīrai Latvijai!”. Konkurss ik gadus apvieno simtiem izglītības iestāžu un tūkstošiem bērnu, lai, vācot makulatūru, kopīgi saudzētu un taupītu dabas resursus, tādējādi vēršot bērnu un jauniešu uzmanību makulatūras šķirošanas nepieciešamībai un nozīmei ikdienas dzīvē, kā arī veidotu izpratni, ka pareizi sašķiroti un pārstrādei nodoti atkritumi kļūst par vērtīgām izejvielām jaunu produktu ražošanā. Konkursa ietvaros iespējams vākt biroja, kopējamo, piezīmju, zīmēšanas papīru, grāmatas, avīzes, žurnālus, bukletus, katalogus, burtnīcas, klades, kā arī salocītus kartona iepakojumus. Konkursam netiek pieņemtas fotogrāfijas, izlietoti papīra trauki un uzlīmes. Konkursa ietvaros makulatūra jāvāc līdz 2016.gada 14.martam. Skolēni, kuri ir atnesušie makulatūru, kopā ar skolotāju Annu Smirnovu to svērs un fiksēs. Konkursa noslēgumā skolēni, kuri savāks vislielāko makulatūras daudzumu, saņems balvu.

Savai skolai MAXIMA

Šogad, lai aktualizētu izglītības iestāžu mācību materiālu un tehnisko nodrošinājumu, visos „Maxima” veikalos ir atbalsta programma „Savai skolai”. No 02.11.2015. līdz 07.02.2016. par katriem iztērētajiem septiņiem eiro Maxima veikalos pircēji saņem vienu uzlīmi. Visas uzlīmes var atdod Liepu pamatskolas skolotājai M.Golubcovai, vai uzlīmēt krājkartītē, ierakstot izglītības iestādes nosaukumu, adresi un iemetot īpašā kastē jebkurā Maxima veikalā. Lūgums visiem atbalstītājiem pareizi rakstīt skolas nosaukumu (Maltas vidusskolas struktūrvienība Liepu pamatskola).

17 11

17.11.2015. Liepu pamatskolā notika svinīgais pasākums, veltīts valsts 97.dzimšanas dienai. Pasākums notika svinīgi noformētā ar Latvijas simbolu krāsām zālē, kur skanēja dziesmas un dzeja par Latviju. Ar lepnumu, visi kopā – skolēni un skolas darbinieki– dziedāja Latvijas un Rēzeknes novada himnas.


No 26.11.2015. ceturtdienās Liepu pamatskolas skolēniem ir iespēja apmeklēt zobu ārstu un zobu higiēnistu. Tas ir bezmaksas pakalpojums un ceļa izdevumus apmaksā Ozolaines pagasts. 9.-7.klašu skolēni jau pārbaudīja un salaboja zobus. Daudziem no skolēniem jāapmeklē zobu ārsts atkārtoti, jo zobu stāvoklis ir neapmierinošs. Gribam pievērst vecāku uzmanību, ka bērniem ir problēmas ar zobu veselību, bet zobu veselība atkarīga no zobu higiēnas prasību ievērošanas.


03.12.2015. plkst.12.00.skolā notiks Liepu pamatskolas skolas padomes sēde.


Kur dzīvo pasaka? Vairākums atbild, ka pasaka dzīvo bērnībā. Kur dzīvo bērnība?
Vajag ļauties, lai fantāzija mūs ved pasaku valstībā, pasaku mežā, tur, kur dzīvo palīgi, mūsu spēka pārbaudījumi, piedzīvojumi, cīņas un uzvaras. Mēs zinām, ka no turienes atgriezīsimies gudrāki, drosmīgāki, labāki. Tāpat, kā skolā. Varam secināt, ka pasaka dzīvo skolā!
Liepu pamatskola  2015. gada 11.decembrī plkst. 12.30. aicina nākamos pirmklasniekus uz tradicionālo iepazīšanās pasākumu ar skolu „Sveika, pasaka!” Jūs gaida interesants ceļojums pasaku zemē, piedzīvojumi un patīkami pārsteigumi.
Aicinām arī visus, kurš vēlas iepazīties ar skolu un apmeklēt pasākumu. Laipni lūdzam!
Ja būs nepieciešams transports, lai brauktu uz skolu, lūdzam zvaniet pa tālruni 26086297.

Gaļina Bogdanova
Liepu pamatskolas struktūrvienības vadītāja.

 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022