Liepu skolas mazie dziedātāji Lendžos

FaceBook  

MakonitisNovembris ir Latvijas mēnesis. Mūsu zemes gan lielās pilsētās, gan nelielos lauku ciematos šajā laikā notiek daudz un dažādas norises, veltītas mūsu Latvijai, kuras veicina, iededz jaunajā paaudzē patriotisma jūtas, lepnumu un cieņu pret savu dzimteni, novadu, katru zemes stūrīti.
Liepu pamatskolas pop grupa „Mākonītis” 19. novembra pēcpusdienā piedalījās ansambļu un koru sadziedāšanās pasākumā „Mana dziesma Latvijai”, kurš notika Lendžu pagasta TN.

Šis pasākums notiek jau ceturto gadu pēc kārtas. Šī pasākuma idejas autore ir Maltas vidusskolas mūzikas skolotāja Irēna Ivanova. Šogad sadziedāšanās pasākumā piedalījās rekordliels dalībnieku skaits. Bija lieli kori no Rēzeknes 5. vidusskolas, Maltas vidusskolas, Rēzeknes Valsts Poļu ģimnāzijas, no Dricānu un Kaunatas vidusskolām. Svētkos piedalījās arī ansambļi no daudzām mūsu novada skolām, ka arī pirms skolēni no Maltas BJC. Svētkos skanēja dziesmas par Latviju, sauli, draudzību, mūsu zemes skaistumu un par visu, kas mums apkārt.
Visi dalībnieki saņēma pateicības rakstus un saldumus. Taču vislielāko pārsteigumu un prieku izraisīja ziņa par to, ka bērni kā dāvanu saņem diskotēku. Bērni ir ļoti atvērti draudzībai. Pavisam īsā laika sprīdī mūsu skolas dziedātāji lepojās ar to, ka viņi ieguva jaunus draugus. Skanēja smiekli, sajūsmas pilni skati vēstīja par to, ka pasākums izdevās. Diena metās uz vakarpusi. Kļuva tumšs. Laimīgi un pacilāti devāmies mājās. Devāmies mājas, lai turpinātu darbu, gatavotos jauniem pasākumiem un tikšanās reizēm.

 Ināra Blinova
Liepu pamatskolas pop grupa „Mākonītis” vadītāja

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022