• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


OzO jaunieši nosvinēja Helovīnu svētkus

FaceBook  

Dia de lo muerto 2015

OzO JuniOri svin Helovīnu

30.oktobrī 16:30 OzO telpā pulcējās daudz bērnu un jauniešu, lai kopā nosvinētu Helovīnu. Iepriekš pašu spēkiem tika sagatavotas dekorācijas, kā arī pasākuma laikā bija iespēja pašiem apzīmēt viens otram sejas. Jāsaka, ka izdevās pat visai profesionāli
Jūlija Orlova bija parūpējusies par prezentāciju/konkursu, kurā varēja ne vien uzzināt jaunas lietas par Helovīna svinēšanas tradīcijām un pirmsākumiem, bet arī tikt pie garšīgām balvām. Bērniem bija iespēja radoši padarboties, uz papīra izkrāsojot skeleta sejas sagatavi. Ar šo uzdevumu visi tika galā visai ātri, tad sekoja īsa fotosesija un tad beidzot varēja skatīties šausmu video, uzkožot kādu čipsu un dzerot limonādi.

Dia de los muertos 20151

“Dia de Los Muertos 2015”

30.oktobra vēlākā vakarā Ozolaines pagasta Bekšos notika “Dia de los Muertos” pasākums jauniešiem, kurā piedalījās gan paši Ozolaines pagasta jaunieši, gan šoreiz arī ciemiņi no Bērzgales pagasta.
Tāpat ka pagājušajā gadā šajā ballītē jaunieši iejutās meksikāņu visu mirušo dienas tēlā. Māksliniece Viktorija Zaiceva parūpējās par to, lai visiem būtu uzzīmētas skaistas skeletu sejiņas. Pasākuma laikā tika izspēlētas vairākas spēles un uzvarētāji tika pie kāda garduma saldākam vakaram. Par jautru mūziku un jauniešu diskotēku rupējās Dj Yakov, tādēļ jaunieši varēja kārtīgi izdejoties. Vakars aizritēja pozitīvā un jautrā gaisotnē.
Paldies ciemiņiem no Bērzgales par ierašanos! Gaidīsim jūs visus arī nākošreiz!
P.S. Runājot par “Dia de Los Muertos” pasākumu, jāsaka, ka nākošgad mēs ceram šo pasākumu izvērst lielāku un gaidīsim ciemos pārstāvjus arī no citiem Rēzeknes novada pagastiem. Tā ka tiekamies nākošgad!

FOTOGALERIJA šeit.

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022