• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Jauniešu neformālās apmācībās: KĀ IZDĪVOT SAVVAĻĀ BEZ INTERNETA?

FaceBook  

Pargajiens

Aicinām pieteikties jauniešu neformālām apmācībām “SURVIVAL MODE ozON”: KĀ IZDĪVOT SAVVAĻĀ BEZ INTERNETA?
No 02.07.2015. līdz 04.07. 2015.
Ozolaines un citu Rēzeknes novada pagastu jauniešiem ir iespēja pieteikties 3 dienu garam pārgājienam, kurā jaunieši varēs pārbaudīt savas “izdzīvošanas bez interneta” prasmes. Pārgājiena mērķis vērst uzmanību uz to, cik daudz un cik lietderīgi pavadām savu brīvo laiku internetā, nevis ārā – dabā un kopā ar citiem vienaudžiem. Apmācību laikā būs iespēja analizēt savas “attiecības” ar internetu, attīstīt prasmes “izdzīvošanai” bez interneta, kā arī atrast veiksmīgākas un lietderīgākas alternatīvas, kā saturīgi un interesanti pavadīt savu brīvo laiku, un ieskatīties sevī, savos sapņos un mērķos.

Nakšņošana notiks teltīs, ēdienu gatavošana – uz ugunskura, pašu spēkiem. Dienā paredzēts noiet apmēram 25 – 30 km garu ceļa posmu, turklāt nesot smagas somas (teltis, pārtika, katli), kas jau būs gana liels izaicinājums!
Pieteikšanās: līdz 25.06.2015., rakstot uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot uz 26328442 (Leila) DALĪBNIEKU SKAITS IEROBEŽOTS.
Projektu atbalsta Rēzeknes novada dome, Jauniešu nometņu un neformālo apmācību projektu konkursa ietvaros.

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022