• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


OzO Jaunieši-Juniori iepazīst RA un koncertzāli “GORS”

FaceBook  

ozo jauniesi-juniori ekskursij gor 4 20141212 1922178778

11.decembrī Ozolaines pagasta bērni devās ekskursijā. Sākumā tika apskatītas Rēzeknes augstskolas Izglītības un dizaina fakultātes un Inženieru fakultātes ēkas un pēc tam koncertzāle "GORS".
Rēzeknes augstskolā bērnus visvairāk sajūsmināja atpūtas telpa, kura ierīkota par projektu konkursā "Labie darbi" vinnēto naudu. Te bērni izmēģināja mīkstos un ērtos pufus, kādi pavisam drīz būs arī OzO telpā. Bērni ļoti priecājās par iespēju pabraukāt liftā un paguva arī pašļūkāt no "slidkalniņa" kādā no auditorijām, ko iepriekš visdrīzāk neviens vēl nebija darījis.

Ekskursiju GORĀ sākām ar izstādes "Naudas dizains: PIN KODS" apskati, kur Rēzeknes Augstskolas studenti pastāstīja par LATU, tā dizainiem un dizaina autoriem, monētām un papīra naudu, kā arī ļāva bērniem uzzīmēt savas monētas. Kad tas tika izdarīts, bija laiks pašas koncertzāles apskatei. Ar lielu interesi tika izpētītas ģērbtuves, kur mākslinieki pirms uzstāšanās atpūšas un sagatavojas uznācienam uz skatuvi, mēģinājumu telpas, lielā zāle un balkons, un kur tad nu atkal bez brauciena liftā, tuklāt šoreiz - lielajā kravas liftā, kas var pārvietot pat 3000 kg smagu kravu. Iespaidu bija daudz un visi ļoti pozitīvi!

ozo jauniesu-junioru ekskursija uz ra 5 20141212 1282700398
Mīļš paldies Lolitai-Kivleniecei Kuzņecovai un Edītei Husarei, kas palīdzēja un noorganizēja ekskursijas, kā arī lieliskajiem gidiem – Ingai Kaļvai (RA) un Elzai Jurānei (GORS). Bērni atpakaļceļā dalījās ar pozitīvajiem iespaidiem un interesējās, kad varēs atkal braukt.

Fotogalerija GORĀ

Fotogalerija RA

Leila Rasima
Jaunatnes lietu speciāliste Ozolaines pagastā

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022