• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


OzO Olimpiskās spēles Bekšos

FaceBook  

Sveiki, jaunieši!
Ļoti gaidīsim jūs ciemos pie mums Ozolaines pagastā (precīzāk Bekšos jeb Pūpolos, nevis pašā Ozolainē), kur organizējam OzOlimpiskās spēles, kas būs nedaudz netradicionālākas, jautrakas par ierastajām. Spēlēs varēs piedalīties visi, arī tie, kas ikdienā nesporto.Pēc spēlēm kopā gatavosim sev vakariņas,apbalvosim labākās komandas un individuālos rezultātus, spēlēsim spēles. 21:00 būs disko, par mūziku rūpēsies mūsu jaunais dīdžejs Yakovs.
No savas puses varam segt transporta izdevumus, tikai iepriekš par to jāvienojas. Iespējams, tuvākajiem pagastiem varam transportu nodrošināt. Rakstiet uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., visu sarunāsim! Ja transprortu varat nodrošināt paši, tas arī būtu lieliski.
Pieteikšanās līdz 21.augustam, sūtot komandas nosaukumu un pagastu no kurienes esat, uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai uz 26328442.
Garantējam jautru pasākumu, kurā varēsiet sadraudzēties ar citu pagastu jauniešiem!
Ļoti gaidīsim jūs!

P.S. Paldies visiem, kas mūs atbalstīja Narvesen projektu konkursā! Mums izdevās savākt visvairāk balsis, tagad gaidām, kad tiks pārbaudīts balsojums un paziņoti oficiālie rezultāti.

OzO jaunieši

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022