• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Ielīgojām Bekšos pie pagasta ēkas

FaceBook  

      Vēsajā un lietainajā pirms Līgo svētku dienā 22.jūnija vakarā Bekšos „Ielīgojam Bekšos" pasākumā bija puplcējušies Ozolaines pagasta iedzīvotāji, mūsu ciemiņi un sabraukušie radi, lai baudītu koncerta programmu un nakts balli.
      Pasākumu iesākām ar mūsu pašu pašdarbnieku folkloras kopu „Zeiļa" koncerta programmu Jāņu dienai, svētku ticējumiem un tautiskām noskaņam. Spītējot lietum un izrādot pacietību turpinājām ar pašdarbnieku mūsmāju sieviešu vokālo ansambi „Nadežda".

      Vakara gaitā suminājam Jāņus un Līgas, Ozolaines pagasta Jāņu Ivanu skaits sasniedz 58 un Līgas 2. Tika dāvinātas speciāli gatavotas Ozolaines pagasta ozollapu piemiņas medaļas, kurus ar caklām rokām veidoja mūsu pagasta iedzīvotāja nadežda Guļbinska, alus kausi un protams ar Jāņu siers.
      Koncerta turpinājumā Līgo svētku noskaņu turpināja postfolkloras grupa „Rikši" ar jautrām un jestrām Jāņu dziesmām. Pasākuma gaitā izgaršojām Jāņu un mājas sieru, bērni mielojās ar mājas kvasu, bet pieaugušie baudīja kādu alus kausu. Kad saule bija norietējusi un satumsa, mūsu pagasta Jānis Žogots svinīgi aizdedzināja ugunskuru un Līgo svētku noskaņa kļuva vēl mīlīgāka un siltāka.
     Nakts ballē apmeklētāju sirdis priecēja brāļi Puncuļi & CO, kā arī Dj Juunis. Izpriecājāmies un izdejojāmies, neskatoties uz laika apstākļiem, kas mūs nelutināja. Paldies visiem kas apmeklēja pasākumu, piedalījās tā organizēšanā un veiksmīgā norisē.
      Uz saredzēšanos nakošgada ielīgošanā un citos Ozolaines pagasta pasākumos.

Tautas nama vadītājs
Sandijs Golovenko

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022