• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Realizēts Vides fonda projekts!

FaceBook  

Ozolaine VF

Bekšu dīķa peldvieta šogad ir kļuvusi vēl sakoptāka, pieejamāka un acīm tīkamāka. Peldvietas krasts papildināts ar labiekārtojumu daudzveidību. Līdz ar to mainījies apkārtējās vides koptēls, kas piesaistījis gan vietējo iedzīvotāju, gan pagasta ciemiņu, gan arī garāmbraucēju uzmanību.

Gan lieliem, gan maziem (protams, vecāku uzraudzībā) atpūta un pelde Bekšu dīķī tagad sezonas laikā sagādā tikai patīkamas emocijas. Svelmainās vasaras saulē te var veldzēties, peldoties dīķī, un arī iekļūšana tajā ir ērta, jo ir izbūvēta droša papildus laipa.
Uz peldi dīķī vai apmeklēt Bekšu centru daudzi dodas ar velosipēdiem, kas ir labākais un lētākais pārvietošanās līdzeklis. Tagad šim transporta līdzeklim nav jāmeklē kāda atbalsta vieta vai jānoliek uz zemes, jo bez galvassāpēm tos var novietot 2 velonovietnēs.
Taču jebkurā gadalaikā atpūtināt kājas un baudīt apkārtnes skaistumu iespējams pie Ozolaines Tautas nama izvietotajos 4 solos. Vecāka gada gājuma cilvēki piestāj pēc garāka ceļa, kas mērots kājām. Daudziem tā ir vieta, kur satikties ar kaimiņiem un draugiem. Bet bērniem un jauniešiem apsēsties un ievilkt elpu pēc aizraujošajām spēlēm vai aktīvas atpūtas.
Ar Vides fonda atbalstu, visu peldēšanas sezonu gan Gaiduļu ezera peldvietā, gan pie Bekšu dīķa bija uzstādīti atkritumu konteineri un biotualetes.
Projekts īstenots ar Vides fonda atbalstu, piešķirtais līdzfinansējums – 11 180.20 EUR.

Inga Čekša-Ratniece
Projektu vadītāja

 

 

 

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022