• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Rēzeknes novada dienas Maltas apvienībā notiks Bekšu ciemā

FaceBook  

RNdiena

Gluži vai skriešus, jūnija mēnesis ir aiztraucies prom vēja spārniem, tāpēc jāsteidz gatavoties nākamajiem svētkiem - Rēzeknes novada dienām Maltas apvienības teritorijā!

Untitled

29.jūlijā, Rēzeknes novada dienu ietvaros, pirmo reizi svētku svinības piedzīvos Ozolaines pagasta Pleikšņu ciems. Darbadienas vakarā, plkst.19:00 notiks pulcēšanās pie garāžām novietotās “Pleikšņu” zīmes jeb– Centrālās ielas sākumā, kur tiks dots starts skriešanas sacensībām maršrutā no Pleikšņu zīmes vienā pusē, līdz zīmei otrajā pusē Rītausmas teritorijā, turpinoties Dzirksteles ielā un noslēdzoties Pleikšņu kalnā pie populārajām ūdens mucām!
Šajā, daudziem labi pazīstamajā kalnā, notiks muzikāli priekšnesumi un grafiti mākslinieki, skatītāju acu priekšā, radīs oriģinālu un iespaidīgu veidolu vecajām metāla mucām, kā arī- svinīgi tiks atklāts jauns vides objekts!
Apmeklētāji laipni aicināti ierasties, ņemot līdzi plediņus un piknika grozus, lai ērti varētu izbaudīt vakara programmu! Bet, paralēli aktivitātēm Pleikšņu ciemā, Maltas apvienības teritorijas ietvaros notiks auto-foto-orientēšanās sacensības, kurās piedalīties aicināti būs visi gribētāji, iepriekš piesakoties.
29.jūlijā, arī citos Maltas apvienības pagastos- Pušā, Maltā, Feimaņos, Lūznavā un Silmalā notiks svētku svinības, ļaujot interesentiem izvēlēties sev tīkamāko apmeklējuma galamērķi.

Sestdien, 30.jūlijā, no plkst.15.00 Ozolaines pagasta Bekšu ciemā sāksies Rēzeknes Novada dienu Maltas apvienības svētku svinības, kur vienkopus pulcēsies dalībnieki no visas apvienības teritorijas.
Katrs pagasts aicinās svētku apmeklētājus savā tematiskajā sētā, kur būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs, uzzināt interesantu informāciju, piedalīties radošajās darbnīcās un izklaides pasākumos.
Plkst.19.00 uz lielās skatuves pulcēsies pašdarbnieku kolektīvi no visiem Maltas apvienības pagastiem, priecējot sanākušos svētku dalībniekus ar saviem priekšnesumiem un talantu. Pasākuma ietvaros notiks arī orientēšanās konkursa uzvarētāju apbalvošana, sumināti tiks Rēzeknes novada Maltas apvienības pārvaldes teritorijā “Gada uzņēmēji” un konkursa “Skaistākā novada sēta” finālisti.
Plkst.21.00 uz skatuves kāps Latvijā populārā latgaliešu grupa “Borowa MC”, no plkst. 22.00 zaļumballes ritmus ieskandinās Juris Ostrovskis, bet pēc pusnakts- jauniešus priecēs nakts diskotēka.
Uz pasākumu laipni gaidīti gan Maltas apvienības iedzīvotāji, gan ciemiņi un visi interesenti, lai kopā izbaudītu Maltas apvienības kultūras piedāvājumu, iepazītu pagastu skaistākās un interesantākās vietas un pozitīvā gaisotnē izbaudītu Rēzeknes novada dienu noslēdzošo posmu!

Santa Ostaša
Ozolaines Tautas nama vadītāja
Mob.t.:25127340

 

 

 

 

 

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022