• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


“Zeiļa” ieskandina Vasarassvētkus Lendžos.

FaceBook  

Zeiļa Lendzos

Pašā Vasarassvētku priekšvakarā, 3. jūnijā, Ozolaines TN folkloras kopa “Zeiļa” ņēma dalību garīgās mūzikas festivālā “Visas tautas slavu Dievam teic”, kurš jau daudzus gadus pēc kārtas notiek Lendžos. Zāli rotāja ceriņi un bērzu meijas, valdīja īpaši pacilāta gaisotne.

Pasākuma dalībnieki un skatītāji bija priecīgi par to, ka atkal pēc ilga laika posma varēja brīvi satikties, dalīties iespaidos, aprunāties un baudīt skaisto. Šī pasākuma iniciatore un organizētāja ir mūzikas skolotāja Irēna Ivanova.
Pasākumu ar savu klātbūtni kuplināja gan tālāki, gan tuvākie vieskolektīvi. Visgarāko ceļu no Jelgavas novada Līvbērzes bija mērojis sieviešu vokālais ansamblis un folkloras kopas dalībnieces. Dziedāja poļu biedrības koris Jutrzenka, Viļānu mūzikas skolas garīgo dziesmu ansamblis, Lendžu Tautas nama kolektīvi. Mūsu senči ticēja, ka ar kokles skaņām runā pats Dievs. Ļoti emocionāli un meistarīgi spēlēja kokli un dziedāja Ilmārs Dreļs. Klātesošos uzrunāja un sveica Vasarassvētkos Sarkaņu draudzes prāvests Andris Jonāns.
Koncerts izskanēja, bet tā labestība, gaisma, sirsnīgā atmosfēra, ko nesa Dievam veltītās dziesmas un atkalredzēšanās prieks, vēl ilgi paliks sajūtās un atmiņā.

Ināra Blinova
Ozolaines TN “Zeiļa” dalībniece

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022