• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Pagasta pārvaldes saimnieciskie jautājumi!

FaceBook  

DJI 0031

Strauji tuvojas kārtējā vasaras sezona un iedzīvotājiem, uz šo laiku, ir savi plāni un darbi. Lai pagasta pārvaldes plāni sakristu ar iedzīvotāju plāniem un dažas nianses, kurām vēlamies pievērst lielāku uzmanību.

Uz vasaras sezonu, no 16.05.2022 līdz 30.09.2022, Gaiduļu ezera pludmalē, pie Bekšu dīķa pludmales un stāvlaukuma stūrī pie Ozolaines PII “Jāņtārpiņš” SIA “Jakubini” nodrošina biuotualešu uzstādīšanu un to apkalpošanu 1 x 2 nedēļās. Tāpat, kā parasti, Gaiduļu ezera krastā atpūtniekiem tiks nodrošināts atkritumu konteineris. Atgādinām, ka tas tiek domāts tikai tiem atkritumiem, kuri rodas atpūšoties pie Gaiduļu ezera.
No šī gada katrā Ozolaines pagasta kapsētā ir uzstādīti atkritumu konteineri, kurus SIA “ALAAS“ par nodokļu maksātāju līdzekļiem vienu reizi mēnesī izvedīs.
Atkritumu konteineros atļauts izmest tikai kapsētā savāktus, ne bioloģiskus, atkritumus: sveces, polietilēna maisus, bundžas, stiklu, pudeles, mākslīgus ziedus un vainagus, vecus un salauztus darba rīkus.
Iedzīvotājus aicinām konteineros nebērt: koku lapas, zāli, zemi, zarus, malku, skaidas, smiltis, melnzemi.
Pievēršam uzmanību tam, ka katru gadu, atjaunojot pieminekļus, vai kapu apmales, šīs betona masas tiek izmestas atkritumu bedrēs. Būtu lietderīgāk betona kapu apmales un vecus pieminekļus ierakt zemē pie sava mirušā radinieka kapu kopiņas, zem taciņas. Tas netraucēs nevienam un nepiegrūžos kapsētas teritoriju ar nepatīkamo skatu. Citi cilvēki labprāt izmanto vecās betona apmales, lai uzstādītu to vecai kapu kopiņai, kurai tādas vispār nav. Lūdzam būt saprotošiem un nepieļaut, lai kapsētas teritorija pārvērstos par šausminošo skatu.
Esam priecīgi, ka katru gadu pa vienai, vai divām Ozolaines pagasta kapsētām izdodas labiekārtot, vai nu ar sauso tualeti, vai izrakto aku, kur pasmelt ūdeni un aplaistīt kapu kopiņā iestādītus augus.
Pateicamies visiem Ozolaines pagasta kapsētu pārziņiem-kapu vecākajiem, kuri apzinīgi pilda sabiedrisko darbu, kas netiek atalgots, taču mūsu kapos nodrošina pieskatīšanu un kārtību.
Jautājumu vai neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar Ozoalines pagasta pārvaldi pa tālruni 64640171.

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022