• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Par pašvaldības autoceļa ‘’Pauliņi- Kampiški’’ sāngrāvju tīrīšanas darbiem!

FaceBook  

Pauliņi Kampišķi

Rēzeknes novada pašvaldības iestādes “Maltas apvienības pārvalde” struktūrvienība “Ozolaines pagasta pārvalde” (tālāk tekstā – Ozolaines pagasta pārvalde) informē, ka tiek plānots veikt pašvaldības autoceļa Nr.7615 “Pauliņi- Kampiški” sāngrāvju tīrīšanas un atjaunošanas darbus ar grunts izlīdzināšanu aiz grāvja ārējās malas uz vietas, atbilstoši 2020. gada 7. janvāra MK noteikumos Nr.26. “Noteikumi par valsts un pašvaldību autoceļu ikdienas uzturēšanas prasībām un to izpildes kontroli” izvirzītajām prasībām attiecīgajai ceļa klasei.

Pašvaldības autoceļa “Pauliņi- Kampiški” nomalēs gadu gaitā ir izveidojies apaugums, kas traucē ūdens atvadi no ceļa brauktuves. Tā kā ceļš pārsvarā ir vienā līmenī ar apkārtējo reljefu, tad sāngrāvju tīrīšana nodrošinās ceļa seguma ilgizturību, ceļa konstrukcijas nestspēju, virszemes ūdens uztveršanu un aizvadīšanu no ceļa klātnes.
Ņemot vērā to, ka minētais ceļš noteiktajos posmos robežojas ar privātajām zemes vienībās Ozolaines pagasta pārvalde, kā pašvaldības autoceļa atjaunošanas darbu pasūtītājs, informē pagasta iedzīvotājus šī ceļa pierobežniekus par plānotajiem ceļa uzturēšanas un atjaunošanas darbiem.
Saskaņā ar Zemes pārvaldības likuma 8. panta piekto daļu, pašvaldībai ir tiesības, informējot zemes īpašnieku, koplietošanas ceļa zemes nodalījuma joslā vai sarkanajās līnijās būvēt, rekonstruēt un atjaunot ceļu vai ielu, kā arī ierīkot jaunas inženierkomunikācijas - iekārtas, ierīces, ietaises, tīklus, līnijas un to piederumus, ja tas ir nepieciešams sabiedrības interešu īstenošanai.
Izrakto grunti paredzēts izlīdzināt aiz grāvja ārējās malas 2-3 metru platā joslā, taču, ja pierobežnieki piekrīt, tā var tikt izlīdzināta arī platākā joslā, lai pēc iespējas samazinātu izraktās grunts izlīdzināšanas slāņa biezumu un saglabātu dabīgā reljefa kritumu.
Lūdzam savus iebildumus un komentārus par plānotajiem ceļa uzturēšanas un atjaunošanas darbiem līdz š. g. 21. maijam sūtīt Ozolaines pagasta pārvaldei, ‘’Lazdas’’, Balbiši, Ozolaines pagasts, Rēzeknes novads, LV- 4633, tālr. 64640171, e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..
Ja līdz norādītajam termiņam saskaņojums netiks saņemts, pašvaldības autoceļa ‘’Pauliņi- Kampiški’’ sāngrāvju tīrīšanas darbi tiks veikti paredzot iecerētos risinājumus.

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022