• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Par savstarpējo norēķinu salīdzināšanu

FaceBook  

Pagasta parvalde

Gatavojot pārskata gada slēgumu inventarizācijas ietvaros savstarpējo norēķinu salīdzināšanu, 2021.gada decembra sākumā Ozolaines pagasta pārvaldes grāmatvedība daudziem izsūtīja aktus par savstarpējo norēķinu salīdzināšanu.
Pārvalde izsūtītajos salīdzināšanas aktos norādīta aktuālā informācija par esošo stāvokli. Salīdzināšanas akts ir dokumentārs apstiprinājums savstarpējo norēķinu atlikušajām summām aktā norādītajā datumā. Aktā ir ietverti grāmatvedības terminu atšifrējumi – debets (parāds), kredīts (pārmaksa). Norēķinu salīdzināšanas aktā atspoguļotajā debetā var būt norādīts gan parāds, kam jau ir iestājies maksāšanas termiņš, gan parāds par periodu, kam vēl nav iestājies maksājuma termiņš, proti, šajā gadījumā tā ir rēķina apmaksas summa, kas pēc savas būtības nav kavēts maksājums.

Svarīgi saprast, ka norēķinu salīdzināšanas akti paredzēti tikai klientu informēšanai un, ja klients ir saņēmis salīdzināšanas aktu un piekrīt saņemtajai informācijai, nepieciešams to parakstīt un nosūtīt pagasta pārvaldei atpakaļ.
Savukārt, ja klients uzskata, ka viņa parāds vai pārmaksa konkrētajā datumā atšķiras no aktā norādītā, tad nepieciešams sazināties ar pagasta pārvaldes grāmatvedību pa tālruni 64640170 vai nosūtot informāciju uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Salīdzināt norēķinus iespējams, ierodoties Ozolaines pagasta pārvaldē pēc adreses: “Lazdas”, Balbiši, Ozolaines pagasts, Rēzeknes novads – to pieņemšanas laikā.
Norēķinu salīdzināšanas kārtību paredz reglamentējošie normatīvie akti par grāmatvedības uzskaiti – likums „Par grāmatvedību”, „Gada pārskatu un konsolidēto gada pārskatu likums”, MK noteikumi Nr. 585 „Noteikumi par grāmatvedības kārtošanu un organizāciju” u.c.
Paldies visiem, kuri savstarpējo norēķinu salīdzināšanas aktus parakstīja un nogādāja Ozolaines pagasta pārvaldei.

Iestādes "Maltas apvienības pārvalde"
struktūrvienība "Ozolaines pagasta pārvalde"


Rēzeknes novada pašvaldības iestāde "Maltas apvienības pārvalde"
Reģistrācijas Nr. 40900027426
Juridiskā adrese: Brīvības iela 6, Malta, Rēzeknes novads, LV-4630
Struktūrvienība "Ozolaines pagasta pārvaldē"
Adrese: "Lazdas", Balbiši, Ozolaines pagasts, Rēzeknes novads, LV-4633
Banka: AS “Swedbank”, 
Norēķinu konts: LV68HABA0551046064481
SWIFT kods: HABALV22
Tālr. Fakss: 64640171,
e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
www.ozolaine.lv

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022