• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Laimīgu jauno 2022.gadu!

FaceBook  

PWFX7905

Cienījamie Ozolaines pagasta iedzīvotāji!
Kad Jaunā gada sagaidīšanas steiga un rūpes ir jau aiz muguras, varam atkal ķerties pie saviem ikdienišķajiem darbiem, kur, iespējams, būs jauni izaicinājumi, steidzami darāmie darbi, aktualitātes, nāks klāt kaut kas vēl nezināms, jauns, varbūt sarežģīts un neparasts.

2021.gads nu jau ir vēsture. Taču tajā bija daudz ģimeniski siltu svētku un neizsakāmā prieka, daudz pozitīvu un patīkamu brīžu! Ir ko atcerēties!
Aiziet gads, kurā arī bija nemazums raižu, sarežģītu dzīves situāciju, stresa pārpilnu dienu un pat zaudējumu.
Iespējams, pagājušajā gadā mēs vērīgāk ieskatījāmies sevī, savos plusos un mīnusos, vairāk laika veltījām tiem, kuri mums līdzās. Gribas cerēt, ka 2021.gadā gūtā pieredze būs vērtīgs rūdījums un ieguvums katram no mums.
Mēs paši, arī mūsu bērni un mazbērni strauji augam, attīstamies gan fiziski, gan garīgi, mēs cenšamies vairāk paspēt, izdarīt labu darbu, mācām un mācāmies paši, tuvojamies savām iecerēm, sapņiem, dzīves mērķiem.
Jāatzīst, ka daudzas lietas līdzekļu trūkuma dēļ ir palikušas nepabeigtas, varbūt pat neiesāktas, bet visu realizēt uzreiz arī nevar!
Ir iesākti un jau pabeigti vairāki projekti, par kuriem paldies ikvienam pagasta darbiniekam un iedzīvotājam, kurš pielika “savu roku”, sirdsdegsmi, ticību, neatlaidību! Paldies, ka katra mūsu pagasta iestāde pilnvērtīgi darbojās un tajā mita “cilvēciskais gars”!
29.dedembrī mūsu Ozolaines pagastam apritēja 82 gadi! Jāsaka, ka diezgan niecīgs globālā mērogā vēl ir tas gadu skaitlis, tomēr jau var just raksturu. (Par to, kā radies Ozolaines pagasts, lasiet grāmatas „Ozolzīles zīmē” 20-21.lpp.).
Šajā ziemā daba mums devusi lieliskus laikapstākļus ziemas prieku baudīšanai, veselības un sportiskā gara uzlabošanai, kā arī labam garastāvoklim! Atliek vien ļauties un baudīt to, kas mums ir. Izdariet to- no visas sirds, katrs pa savam, kā mākat!
Laime neatnāk no nekurienes, savu laimi mēs kaldinām paši!
Laimīgu Jauno 2022.gadu!

 

 

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022