Klāt jaunais 2021./2022. mācību gads!

FaceBook  

Liepu skola 3

1.septembris, kā parasti, skolā ienāk ar skolēnu čalām, smiekliem un krāšņo rudens ziedu pušķiem, bet mūsdienās tas ienes arī savas korektīvas. Lai skolēni varētu droši mācīties klātienē, pirms mācību sākuma visiem izglītojamiem un nevakcinētajiem skolas darbiniekiem tiks veikta Covid-19 testēšana.
Šogad Liepu pamatskolā uzsāks mācības 7 pirmklasnieki. Pirmās klases audzinātājas darba pienākumus veiks bijusī Liepu pamatskolas absolvente – Sņežana Karziņina.

1.septembris

Šajā mācību gadā mūsu skolā darbu sāk jauni skolotāji: angļu valodas skolotāja Maruta Krasnobaja, mūzikas skolotāja Irēna Ivanova. Sākumskolā par latviešu valodas skolotāju darbā pieņemta Diāna Vasiļjeva.
Vairāk nekā 27 gadus Liepu pamatskolā nostrādāja skolotāja Ināra Blinova. Darba sākumposmā viņa bija gādīga “māte” skolēniem, kuri dzīvoja skolas internātā. Daudzu gadu garumā skolotāja Ināra nāca klasē, lai iemācītu sākumskolas bērnus saprast, runāt un rakstīt latviešu valodā. Vēl skolotāja Ināra strādāja par mūzikas skolotāju. Pret saviem darba pienākumiem izturējās ļoti apzinīgi. Skolotāja spēja savu radošumu nodot saviem skolēniem. Daudzus gadus skolā vadīja ārpusklases darbu. Ļoti augstā līmenī tika sagatavoti skolas ārpusklases pasākumi un svētku brīži.
Pirmklasnieki

2000. gadā, pēc Ināras Blinovas iniciatīvas, Liepu pamatskolā tika dibināta folkloras kopa „Liepiņa”. Neskatoties uz to, ka Liepu pamatskola ir mazākumtautību skola, folkloras kopa „Liepiņa” pa šiem gadiem ir kļuvusi pazīstama ne tikai Ozolaines pagastā, bet arī- Rēzeknes novadā un plašajā Latgalē.
I.Blinova

Ar šo mācību gadu Ināra Blinova nolēma beigt savu pedagoģisko darbu. Šodien, kad pienācis laiks šķirties ar skolu, gribētos, lai katra Ināras Blinovas diena būtu silta, saulaina, jautra un laimīga! Lai Jums laba veselība, ilgs dzīves ceļš! Paldies Jums par Jūsu darbu!

Gaļina Bogdanova
Liepu pamatskolas struktūrvienības vadītāja
 Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. 

 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022