• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


VASARĀ OZOLAINES PAGASTĀ TIKS NODARBINĀTI 12 SKOLĒNI

FaceBook  

       Sadarbībā ar Nodarbinātības Valsts Aģentūru (NVA) un Rēzeknes novada pašvaldību šovasar Ozolaines pagastā strādās 12 skolēni no Ozolaines pagasta un Rēzeknes novada. Skolēni tiks nodarbināti gan Liepu pamatskolā, gan pirmsskolas izglītības iestādē, gan tautas namā, gan sociālajā mājā.

       Ar NVA un Rēzeknes novada pašvaldības atbalstu vasaras mēnešos strādāt un iegūt darba pamatprasmes, iemaņas un pirmo darba pieredzi varēs jaunieši vecumā no 15 gadiem, kuri mācās vispārējās, speciālās vai profesionālās izglītības iestādēs. Pasākums norisināsies no 2.jūnija līdz 29.augustam.
       NVA darba devējam nodrošinās dotāciju skolēna ikmēneša darba algai 50 % apmērā no valstī noteiktās minimālās mēneša darba algas. Otru pusi algas un nodokļus no darba algas skolēnam maksā Ozolaines pagasta pārvalde.
       NVA nodrošinās dotāciju ikmēneša darba algai arī skolēnu darba vadītājam. Par 10 skolēnu darba vadīšanu dotācijas apmērs būs vienas valstī noteiktās minimālās mēneša darba algas apmērā, attiecīgi dotācijas apmērs par viena skolēna darba vadīšanu būs viena desmitā daļa no valstī noteiktās minimālās mēneša darba algas. Tātad, par viena skolēna nodarbināšanu darba devējs saņems 160 euro skolēna darba algai un 32 euro skolēna darba vadītāja darba algai pirms nodokļu nomaksas.
Tāpat NVA apmaksās skolēna veselības pārbaudes, ja to paredz normatīvie akti par obligātajām veselības pārbaudēm. Pasākuma laikā NVA nodrošina skolēnu apdrošināšanu pret nelaimes gadījumiem darba vietā.
       „Nodarbinātības pasākumu vasaras brīvlaikā personām, kuras iegūst izglītību vispārējās, speciālās vai profesionālās izglītības iestādēs" īstenošanai piešķirts finansējums 2 miljonu euro apmērā. Tiek plānots, ka kopumā darbā vasaras brīvlaikā varēs iesaistīties vairāk nekā 10 tūkstoši skolēnu visā Latvijā.

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022