Liepu pamatskolas skolēni ekskursijā Siguldā

FaceBook  

IMG 20190603 130440

Skolēni jau ir aizvēruši skolas durvis un devušies vasaras brīvlaikā, lai atpūstos jaunajam darba cēlienam. Mūsu skolas audzēkņiem vasaras brīvlaiks sākās ar vienu neaizmirstamu un piedzīvojumiem bagātu dienu. 3.jūnijā mūsu skolas čaklākie, centīgākie un aktīvākie skolēni devās ekskursijā uz Siguldu.

IMG 20190603 163810Jau no paša rīta mūs priecēja saulīte un diena solījās būt daudzkrāsaina. Mēs devāmies uz Siguldas piedzīvojumu parku ,,Tarzāns’’, kurš ir lielākais brīvdabas piedzīvojumu parks Baltijā. Šeit parka kokos ir izvietoti vairāk nekā 100 dažādi šķēršļi, kas atrodas līdz pat 20 metriem virs zemes. Skolēniem patika jautrās kāpelēšanas pa trasēm, jo trases ir ar atšķirīgu grūtības pakāpi. Mēs izbaudījām arī skaisto skatu uz Gaujas ieleju vairāku kilometru garumā, izmantojot krēslu pacēlāju. Laiks paskrēja nemanot. Parka teritorijas kafejnīcā baudījām garšīgas pusdienas.
Tālāk devāmies aplūkot Gūtmaņa alu, kas ir tilpuma ziņā lielākā ala Baltijā un visvairāk apmeklētais dabas piemineklis Latvijā. Daudzi skolēni šo tūristu iecienīto objektu apmeklēja pirmoreiz. Skolēniem šeit bija iespēja iegādāties suvenīrus un piemiņas lietas.
Dienas beigās skolēni atzina, ka diena bijusi piesātināta un patīkamām emocijām pildīta. Lai visiem saulains un daudzkrāsains vasaras brīvlaiks!

Inese Kokoreviča
Liepu pamatskolas skolotāja

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022