• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Pūpolu ūdenskrātuvē peldēties atļauts

No 05.08. līdz 12.08. bija paņemti Rēzeknes novada peldvietu peldūdens paraugi. Visi rezultāti atbilst esošām prasībām, peldēties atļauts. Ziļaļģusporta svtki 2014 103 20140816 1555492418 ziedēšana nav konstatēta, dažās ūdenskrātuvēs atzīmēta citu fitoplanktona aļģu ziedēšana. Ūdens temperatūrā 05.08.,06.08. bija no +22 līdz +24 grādi, bet 11.08., 12.08. - no +20 līdz +23 grādiem.

Lasīt tālāk ...

Ūdens spārnoja mūs sporta svētkos

Pašā augusta vidū Ozolaines pagasta pārvalde, sadarbībā ar Tautas namu un Liepu pamatskolu rīko tradicionālus Sporta svētkus Ozolaines pagasta iedzīvotājiem un ciemiņiem. Šī gada Sporta svētku devīze „Ūdens mūs spārno" pilnīgi apliecināja devīzē teikto.sporta svtki 2014 38 20140816 1734699805
16.augustā vēl pirms plkst.12.00 pie pagasta ēkas sākās rosība. Pulcējās gan bērni, gan jaunieši, gan pieaugušie, veidojot un reģistrējot atbilstoši nolikumam savas komandas sporta spēļu dalībai. Kad visas komandas tika reģistrētas, ar veiksmīgo startu visi uzsākuši pildīt 10 netradicionālās un jautras atrakcijas. „šoreiz ikvienam dalībniekam nācās pārvarēt daudz dažādu šķēršļu „Grāmatas nešana", „Labirints", „Trakais novuss", „Ūdens virves vilkšana", „Zeķu volejbols" u.c.

Lasīt tālāk ...

Liepu pamatskolas aktualitātes uzsākot 2014/2015 mācību gadu

Dienas joprojām ir saulainas un karstas. Bērni bauda vasarīgo laiku. Tomēr pīlādžus sāk klāt sarkanas ogas, kas liecina, par to, ka vasaras laiks tuvojas beigām. Pienācis laiks padomāt par skolu.
Liepu pamatskola rosās jauna mācību sakarā. Noslēgumam tuvojas sporta zāles remontdarbi, kur tika nolakota grīda un nokrāsotas sienas. Jaunajā mācību gadā skolēniem būs iespēja izmantot ģērbtuves sporta zālē.
Patīkams pārsteigums ir sagādāts skolas teātra dalībniekiem – tagad viņiem ir atvēlēta telpa dekorāciju un kostīmu glabāšanai.
Gan skolēnus, gan skolotājus priecēs angļu valodas stundu kabinets ar jaunām mēbelēm, kā arī labierīcības telpas, kas atbilst mūsdienas standartiem.
Spēļu laukumā parādījās jauns objekts – automobilis, kurš kļūs par mīļāko rotaļu visiem skolēniem.

Lasīt tālāk ...

Bekšos notiks tradicionālie Ozolaines pagasta Sporta svētki

16.augustā plkst.12:00, Bekšos notiks tradicionālie Ozolaines pagastā Sporta svētki. Šogad sporta svētku devīze ir „Ūdens mūs spārno". Aicinām piedalīties visus pagasta iedzīvotājus sporta aktivitātes un pasākumos visas dienas garumā.
Bērnus priecēs piepūšamās atrakcijas un batuts, būs iespēja izbaudīt savu veiklību ūdens bumbās, kā arī viesosies mākslinieces no Rēzeknes, kas radīs jaukus zīmējumus uz bērnu sejām.
Sporta spēles veidosim uz netradicionāliem sporta veidiem, kur katram būs iespēja sevi apliecināt un pārbaudīt veiklību, izturību un zināšanas.
Komandas pieteikt pie tautas nama vadītāja Sandija Golovenko vai 25127340.Komanda sastāvs 5 cilvēki (3 vīrieši + 2 sievietes),komandas ar veido netradicionālu nosaukumu.
Veiklākajiem un aktīvākajiem vakara noslēgumā piemiņas medaļas no Ozolaines pagasta, pārsteiguma balvas un sponsoru dāvinātās dāvanas.
Atjaunosim spēkus ar pašu vārītu zupu, kopīgi atceroties dienas panākumus un sasniegumus.
Vakaru noslēgsim ar  DISCO '90 gadu deju ritmiem.

Lasīt tālāk ...

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022