• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


LIENES LARKO DALĪBA PASAULES MĒROGA SKAISTUMKONKURSĀ MALĀZIJĀ

FaceBook  

Ozolaines pagasta pārvaldes lietvede Liene Larko 26. septembrī piedalījās aģentūras „Miss Latvija" rīkotajā skaistumkonkursā „Miss Dimanta foto", kura mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu un augstus morāles principus, dot iespēju pierādīt sevi aizvien vairāk uzņēmīgām, azartiskām un skaistām sievietēm, arī pienākums palīdzēt tiem, kam šobrīd ir daudz grūtāk par sevi parūpēties, un vinnēja galveno balvu – piedalīšanos starptautiskā skaistuma konkursā «Miss Scuba International 2014», kas norisinājās Krota Kinbalu, Malaizijā no 16.11.2014.-28.11.2014., kur Liene pārstāvēja Latviju.

liene3

Konkursā Miss Scuba International piedalījās 14 konkursantes no dažādām valstīm – Kanāda, Ķīna, Francija, Indonēzija, Īrija, Japāna, Latvija, Malaizija, Filipīnas, Singapūra, Taizeme, Anglija, Amerika un Venecuēla, kur pirmo vietu ieguva konkursante no Amerikas, otro vietu no Taizemes un trešo vietu ieguva konkursante no Īrijas, kuras saņēma naudas balvas.

Piedaloties šajā konkursā Lienegodam pārstāvēja savu valsti, ieguvu lielisku pieredzi, neatkārtojamas emocijas un burvīgas, siltas atmiņas, kas tiks glabātas sirdī visu dzīvi, kā arī ieguvusi daudz draugu no dažādām valstīm.
Dienas kārtība bija ļoti piepildīta ar dažādām aktivitātēm, tai skaitā grimēšana, fotosesijas, niršana, kur varēja redzēt brīnišķīgo un krāsaino okeāna dzīvi un izbaudīt neatkārtojamas emocijas, grupu darbi par okeāna nozīmi dzīvē un tā aizsardzību, mācību stundas – staigāšana pa "mēli", horeogrāfa stundas, kas iemācīja pareizi pasniegt sevi un izskatīties brīnišķīgi uz skatuves u.c. aktivitātes. Visi cilvēki, kurus Liene sastapa Malaizijā, bija ļoti jauki, draudzīgi, mīļi, izpalīdzīgi un atsaucīgi, un lika justies viņai īpašai visa šī konkursa laikā.

liene1
Kā atzīst pati Liene: "Esmu ļoti pateicīga, ka man dzīve deva tādu lielisku iespēju piedalīties konkursā «Miss Scuba International 2014». Vēlos pateikt lielu paldies Ozolaines pagasta pārvaldes vadītājam Edgaram Blinovam par lielisku atbalstu un iedrošinājumu visa šī konkursa laikā, paldies manam draudzīgajam kolektīvam un, protams, paldies maniem tuvajiem, ģimenei par atbalstu, jo bez Jums es to nepaveiktu!"

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022