• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Reiz sakoptās vietas atkal ir piesārņotas!

FaceBook  

Picture1

Ozolaines pagasta pārvalde bieži saņem sūdzības no iedzīvotājiem par izmestajiem atkritumiem gan ceļa malās, gan publiskajās vietās, gan mežos. Pārvalde arī pati bieži konstatē šīs problēmas un iespēju robežās cenšas likvidēt nelegālās izgāztuves ne tikai Lielās talkas laikā, bet arī ikdienā.

Picture2
Diemžēl ir cilvēki, kuri ar vislielāko necieņu izturas pret savu valsti, savu pagastu, tā dabu un līdzcilvēkiem un, kuriem acīmredzami viss ir vienalga, jo viņi piemēslo mūsu skaisto zemi.
Par katru nelegāli izveidoto stihisko izgāztuvi tiek iesniegts iesniegums Valsts policijai ar lūgumu uzsākt kriminālprocesu un vainīgās personas saukšanu pie atbildības. Jāsaka paldies Valsts policijas darbiniekiem par operatīvu darbu, kā rezultātā vainīgās personas pašas sakopj un iztīra piemēslotās vietas.
Picture3

Pagasta pārvalde iegulda nozīmīgus resursus, tajā skaitā nodokļu maksātāju naudu, lai atbrīvotu dabu no atkritumiem un veidotu pieejamu, lietošanai ērtu infrastruktūru atkritumu izmešanai tiem paredzētās vietās. Talkas diena, reizi gadā, kad dodamies savākt citu izmestus atkritumus, neatrisina dabas piemēslošanas problēmu, visam pāri stāv cilvēka saprāts, inteliģence un sirdsapziņa.
Sakopta vide prasa neatlaidīgu darbu no paaudzes paaudzē. Aicinām ikvienu aizdomāties par šo vides problēmu un pārdomāt visas savas pretlikumīgās darbības, lai turpmāk neviens konfekšu papīriņš vai autobusa biļete uz zemes netiktu nomesta.
Katram pašam jātiek galā ar saviem saražotajiem atkritumiem un jādara tas atbildīgi, neradot papildus darbu citiem un nevajadzīgus izdevumus pagasta pārvaldei, kuras budžets un līdz ar to arī iespējas ir ierobežotas. Jo mazāk būs jātērē līdzekļi un darbinieku laiks šādu problēmu risināšanai, jo vairāk līdzekļu un fiziskas iespējas būs izdarīt ko labu un vajadzīgu pagasta attīstībai.

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022