• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


If Drošības fonda dāvinājums nonāks Ozolaines PII "Jāņtārpiņš"

FaceBook  

PII Davinajums

Ir noslēdzies balsojums par If Drošības fonda pavasara projektu finālistiem, un uzvarētāji zināmi! Šogad balsojumā noritēja spraiga cīņa, par ko arī liecina ar sociālo tīklu starpniecību saņemtais rekordlielais balsu skaits – 16 900. Par Drošības fonda ziedojumiem šīs vasaras laikā tiks radīta droša un pielāgota vide bērniem ar īpašām vajadzībām, aprīkotas durvis ar domofonu un videokameru, kā arī uzstādītas jaunas kāpnes un lievenis.
No vienpadsmit finālam izvirzītajiem projektiem trim projektiem bija iespēja iegūt finansējumu līdz 1000 eiro apmērā. Uzvarētāji tika noteikti demokrātiskā balsojumā if.lv/drosibasfonds un pavasara projektu konkursā uzvarēja trīs iestādes – Rēzeknes novada Ozolaines pagasta PII “Jāņtārpiņš” (3052 balsis), Rīgas bērnudārzs “Riekstiņš” (3040 balsis) un Audriņu pamatskola (3002 balsis).

Kā tiks izlietots finansējums?
Ozolaines pagasta Pirmskolas izglītības iestādei “Jāņtārpiņš”, pateicoties fonda finansējumam, būs iespēja uzstādīt drošas durvis – aprīkotas ar videokameru un domofonu. Ikviens pedagogs un darbinieks varēs mierīgi veikt savus pienākumus jebkurā diennakts laikā. Vecāki un citi apmeklētāji, nospiežot attiecīgās grupas pogu, būs redzami darbiniekam, kurš tajā brīdī strādā attiecīgajā grupā un, neizejot no grupas un neatstājot bērnus bez uzraudzības, varēs atvērt ieejas durvis.

Īsumā par If Drošības fondu:
Vēloties līdzdarboties drošas apkārtējās vides veidošanā, 2007. gadā tika izveidots If Drošības fonds. If Drošības fonds ir sniedzis atbalstu vairāk nekā 100 dažādām iestādēm un nodibinājumiem dažādās Latvijas pilsētās, tādējādi sasniedzot savu mērķi – padarīt drošāku apkārtējo vidi.

Visus finālistus, kā arī rezultātus var apskatīt te: if.lv/drosibasfonds

_________________________________
Vairāk informācijas:
Laima Kristapsone,
If Apdrošināšanas komunikācijas vadītāja
Tālr. 67 094 755
e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Drosibas fonds logo

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022