• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Ozolaines Tautas nama Rokdarbu pulciņš!

FaceBook  

rokdarbi2018

Arī šogad Ozolaines Tautas nama telpās turpina darboties rokdarbu pulciņš. Pulciņa dalībnieču skaits gandrīz nav mainījies, klāt nākusi viena jauna dalībniece.
Mūsu rokdarbu pulciņa mērķis ir ne tikai attīstīt savas radošās spējas, bet arī satikties, kopā pabūt, noņemt spriedzi, gūt dvēseles līdzsvaru.

rokdarbi2018 2

Darbs pulciņā rosina dalībniecēm domāt un savu ideju praktiski realizēt. Sākam ar kādu vienkāršāku darbu, kur iepazīstam tradicionālus materiālus, vēlāk izmēģinām arī retāk pielietotu, jaunus palīgmateriālus. Cenšamies padomāt gan par izstrādājuma tehnisko, gan māksliniecisko izpildījumu. Tāpēc svarīgi ir ne tikai apgūt kādu jaunu tehniku, bet arī papildināt savas prasmes kompozīcijā, krāsu uztverē, saskaņošanā.
rokdarbi2018 1

Runājot par jaunām tehnikām, šogad mūsu pulciņā varēja apgūt zīda apgleznošanas iemaņas. Dalībnieces iepazinās un praktiski izmēģināja zīda apgleznošanas tehnikas, centīgākās pat pielietoja tās savu izstrādājumu izgatavošanā.
Ja kādu interesē dažādu priekšmetu apgleznošana, darinājumi no dažādiem materiāliem, papīra plastika, auduma apdruka u.c., nāciet, darbosimies kopā!
Nedaudz fantāzijas un darināsim jaukas un praktiskas lietiņas, dāvaniņas un apsveikumus radiem un draugiem.
Gaidām otrdienās, no plkst. 16.00 līdz 18.00 Ozolaines TN telpās.

Nellija Kotebo
Rokdarbu pulciņa vadītāja

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022