• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Pelnītā atpūtā pavadām Liepu pamatskolas skolotāju Annu Smirnovu

FaceBook  

A.Smirnova

Skolotāja Anna Smirnova Liepu pamatskolā nostrādāja 38 gadus!!! Šajā skolā audzināja un apmācīja ne vienu vien paaudzi. Daudzu gadu garumā viņa nāca klasē, lai iemācītu bērnus saprast, runāt un rakstīt latviešu valodā. Ilgu laiku viņa pasniedza Latvijas un pasaules vēsturi. Skolēni bieži griezās pie skolotājas Annas pēc palīdzības ne tikai tajos priekšmetos kurus mācīja, bet arī daudzos citos mācību priekšmetos. Anna Smirnova aktīvi piedalījās ārpusklases darbā. Skolēni viņas vadībā gatavoja un organizēja daudzus interesantus pasākumus.

Uz Liepu pamatskolu, kā savu darba vietu, Anna Smirnova atnāca 1978.gadā. Padomju laikos viņa kopā ar skolēniem daudz strādāja laukos sovhozā „Matrosova vārdā”, kur saņēma pateicības un atzinības rakstus par labu darbu.
Vairākus gadus skolā darbojas leļļu teātra pulciņš viņas vadībā. Liepu pamatskolas leļļu teātra kolektīvs vairākas reizes ir veiksmīgi piedalījies Rēzeknes novada skolu jaunatnes teātru skatēs kur tika iegūtas pirmās pakāpes diplomi.
Aizejot pelnītā atpūtā, vēlamies sveikt Annu Smirnovu un pateiktie par visu. Pienācis laiks šķirties no skolas. Gribētos, lai mūsu skolotāja Anna savā sirdī saglabātu savu skolēnu mīlestību un pateicību. Lai katra diena būtu silta, saulaina, jautra un laimīga! Anna! Lai Jums laba veselība un ilgs dzīves ceļš! Paldies Jums par darbu Liepu pamatskolā!!!

Gaļina Bogdanova
Liepu pamatskolas struktūrvienības vadītāja

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022