• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Skolēni piedalījās labdarības organizācija “Palīdzēsim.lv”

FaceBook  

Labradiba1

No 12. līdz 18.oktobrim visā Latvijā norisinājās “Labo darbu nedēļa 2015”, kuru jau septīto gadu sadarbībā ar Kultūras ministriju, Izglītības un zinātnes ministriju, kā arī ar Latvijas valsts simtgades Jauniešu rīcības komiteju, rīko labdarības organizācija “Palīdzēsim.lv”
Liepu pamatskolas audzēkni arī atsaucās uz šo akciju un 4., 5.klašu skolēni 14.oktobrī apciemoja Rēzeknes dzīvnieku patversmi. Bērni pavadīja stundu patīkamā saskarsmē ar suņiem un kaķiem. Skolēni rotaļājās ar kucēniem, ņēma dzīvniekus uz rokām, sarunājās ar tiem. Sākumā bija uztraukums gan bērniem, gan kucēniem, bet pēc dažām saskarsmes minūtēm viņi uzticējās viens otram. Kucēni bija tik mazi, un brīnišķīgi, ka tos nevarēja nemīlēt!

Labdariba2

Mēs atvedām mūsu četrkājainiem draugiem gardumus, rotaļas un segas. Bērnus gaidīja pārsteigums zoo veikalā, jo kad tika pirkta barība suņiem, pēc pārdevējas jautājuma kam dēļ mēs to pērkam un saņemtas atbildes, ka tas ir domāts braucienam uz dzīvnieku patversmi, pārdevēja mums iedeva par brīvu vēl vienu 20kg lielu suņu barības paku.
Mēs ļoti labi pavadījām laiku kopa ar mūsu mazajiem draugiem. Ceram ka dzīvniekiem mūsu apciemojums āri ļoti patika!
Nākamgad mēs obligāti vēlreiz brauksim uz dzīvnieku patversmi un ceram, ka līdz tam brīdim daudzi no patversmes iemītniekiem atradīs sev saimniekus un siltas mājas.

NadeždaSavicka
Liepu pamatskolas 4.,5.klases audzinātāja un skolēni

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022