• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


PALĪDZI BĒRNAM! KĻŪSTI PAR AUDŽUĢIMENI!

FaceBook  

audzugimene

Audžuģimene var būt gan laulātie, gan persona.

Lai kļūtu par audžuģimeni ir jāvēršas savas dzīvesvietas bāriņtiesā, kur saņemsi detalizētu informāciju par to, kā iegūstams audžuģimenes statuss. Bāriņtiesa mēneša laikā izskatīs dokumentus, izpētīs dzīvesvietas apstākļus, kā arī motivāciju un spējas audzināt bērnu. Pēc iepazīšanās ar dokumentiem un izpētes veikšanas, bāriņtiesa sniegs atzinumu par piemērotību audžuģimenes pienākumu veikšanai. Būs jāapmeklē bezmaksas audžuģimeņu mācību programma, pēc kuras kārtosi pārbaudes darbu. Ja veiksmīgi tiks nokārtots pārbaudes darbs, bāriņtiesa lems par audžuģimenes statusa piešķiršanu.

Atbalsts audžuģimenei, kad ģimenē ievietots bērns: tiks noslēgts līgums starp audžuģimeni un bērna deklarētās dzīvesvietas pašvaldību; saņemsi atlīdzību no valsts -113.83 eiro mēnesī (neatkarīgi no ģimenē ievietoto bērnu skaita); saņemsi pabalstu bērna uzturam, apģērbam un mīkstā inventāra iegādei par katru bērnu; saņemsi bāriņtiesas, pašvaldības sociālā darbinieka atbalstu un palīdzību problēmu risināšanā; varēsi apmeklēt valsts apmaksātas atbalsta grupas un profesionāla psihologa konsultācijas.
Lai uzzinātu detalizētāku informāciju, aicinu sazināties ar savas dzīvesvietas bāriņtiesas darbinieku.
Nāc un jautā arī tad, ja pašlaik vēl šaubies vai neko nezini par audžuģimenēm.
Kopā mēs varam radīt jaunu un labāku dzīvi mūsu bērniem!

Ozolaines bāriņtiesas priekšsēdētāja D.Bule
64640231
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022