• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Liepu pamatskolas sākumskolas skolēnu ekskursija Rēzeknē

FaceBook  

liepu pamatskolas skumskolas skolnu ekskursija rzekn 1 20150427 2025554305

Vai jūs ziniet, kas tas ir hologrāfija? Mēs, 1.-5. klases skolēni un klases audzinātājas, arī nezinājām, bet mums bija tāda iespēja iepazīties ar šī veida mākslu.
8. aprīlī mēs apmeklējām Latgales Kultūrvēsturisko muzeju, kur apskatījām hologrāfijas mākslas izstādi. Tāda veida izstāde bija organizēta Rēzeknē pirmo reizi. Bērni apskatīja hologrāfijas darbus no Vadima Briskina privātkolekcijas Sanktpēterburgā. Šie darbi pārsteidza gan skolēnus, gan skolotājus. Izstādē bija skatāmas Sanktpēterburgas Valsts Mākslas muzeja- Ermitāžas, Kunkstkameras eksponātu hologrammas, kā arī portreti, dzīvnieki un ziedi mākslas hologrāfijas tehnikā. Skolēniem ļoti gribējās aptaustīt un paņemt rokās to, kas bija redzamas rāmīšos.

liepu pamatskolas skumskolas skolnu ekskursija rzekn 3 20150427 1622658459
Iedvesmojušies no gleznām, mēs atvadījāmies, nofotografējamies par atmiņu pie Antona Kukoja pieminekļa un devāmies uz „Zeimuļi”, kur mūs gaidīja viesmīlīga un laipna Gunta. „Zeimuļī” mums bija organizēta izziņas ekskursija. Mums parādīja radošās darbnīcas, kur bērni ar savām rokām rada brīnumus. Pastāstīja par dažādiem pulciņiem. „Zeimuļī” ir vairāk nekā 80 dažādu pulciņu! Tās gan ir iespējas! Dejas, mūzika, vizuālā un teātra māksla, elektronika, robottehnika, astronomija, šūšana un vēl daudz interesanta un aizraujoša.
liepu pamatskolas skumskolas skolnu ekskursija rzekn 9 20150427 1906854104

„Zeimuļī” ar skolēniem notika mācību stunda Drošības mācību klasē. Stundā skolēni kopā ar pasniedzēju atcerējās ceļu satiksmes noteikumus un praktiski tos nostiprinājā. Bija jautri!
Pieskaroties uz veiksmi pie viena no „zīmuļiem”, paceļoties uz jumta, pateicoties par ekskursiju, mēs devāmies uz Rēzeknes pilskalnu. Tur apskatījām pilsdrupas, nofotografējamies ar saviem draugiem.
Visiem ļoti patika ekskursija. Kad mēs braucām uz skolu, sapņojām par nākošo ekskursiju.

Fotogalerija šeit.

Tatjana Guļbinska
Liepu pamatskolas sākumskolas skolotāja

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022