• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Notika Rēzeknes novada kultūras darbinieku seminārs

FaceBook  

Kullturas darbinieki

03.02.2015 Rēzeknes novada KN/TN vadītāji bija pulcējušies Novada domē uz semināru. Tika analizēta novada iedzīvotāju aptauja, no kuras rezultātiem apkopojot datus ir izveidojies priekšstats ar ko ir un ar ko nav apmierināti novada iedzīvotāji. Kultūras dzīve ir ierindota godpilnajā 2.vietā, kas liecina ka pasākumu kvalitāte, kultūras dzīves līmenis ir kāpis pakāpienus uz augšu. Vienbalsīgi tika nospriests neapstāties pie sasniegtā un šogad papildināt zināšanas, vēl ciešāk sadarboties KN/TN vadītajiem savā starpā, izveidot kopīgu scenārija datu bāzi, izzināt iedzīvotāju vēlmes un vēl aktīvāk darboties piesaistot jauniešus, vietējos iedzīvotājus iesaistot aktivitātēs.

Rēzeknes novada domes priekšsēdētājs M.Švarcs izteica pateicību un novēlēja izturību KN/TN vadītājiem turpmākajā darbā. Šogad Rēzeknes novads uzņems Starptautisko folkloras festivālu "Baltica 2015" un katrs pagasts tiek iesaistīts pasākumu rīkošanā, par ko bija daudz diskusiju un pārrunu, lai pasākumi noritētu veiksmīgi un kvalitatīvi.
Paldies Rēzeknes novada pašvaldības kultūras nodaļai par semināru, kas dot iespēju apmainīties ar pieredzi KN/TN vadītājiem, analizēt kultūras dzīvi novadā un katram savā pagastā.

Tautas nama vadītājs S.Golovenko

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022