• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Parakstīts līgums par PII "JĀŅTĀRPIŅŠ" siltināšanu

FaceBook  

      Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, pamatojoties uz likuma „Par Latvijas Republikas dalību Kioto protokola elastīgajos mehānismos" 10.panta pirmās daļas 2.punktu un Ministru kabineta 2012.gada 14.augusta noteikumu Nr.559 „Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklātā konkursa „Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanai" nolikums" VIII nodaļas noteikumiem, izvērtējot iesniegto projektu „Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanai pirmsskolas izglītības iestādē „JĀŅTĀRPIŅŠ"" (turpmāk PII "JĀŅTĀRPIŅŠ") (identifikācijas Nr.KPFI-15.3/156), konstatēja, ka tas atbilst projektu vērtēšanas kritērijiem, līdz ar to saņem Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta (turpmāk KPFI) finansējumu.

       Projektam apstiprinātās attiecināmās izmaksas ir ne lielākas par 50067,01 EUR.
       Projekta apstiprinātās KPFI finansējums ir 84,999983 % no kopējām attiecināmajām izmaksām, ne lielākas par 42556,95 EUR.
     Projektam apstiprināts projekta iesniedzēja līdzfinansējums attiecināmo izmaksu segšanai ir 15.000017% no kopējām attiecināmajām izmaksām, ne mazākas par 7510.06 EUR.
     Rēzeknes novada pašvaldība š.g. 1.jūlijā parakstīja līgumu ar Vides investīciju fondu par Ozolaines pagasta pārvaldes PII "JĀŅTĀRPIŅŠ" projekta realizāciju – PII "JĀŅTĀRPIŅŠ" ēkas energoefektivitātes paaugstināšanu.
    Projekta ietvaros PII "JĀŅTĀRPIŅŠ" ēkā tiks veikti ēkas vispārceltnieciskie darbi - logu un durvju demontāža un iebūve no jauna, esošā jumta seguma demontāža, fasādes un jumta siltināšana, iekšējo inženiertīklu izbūve (ventilācijas sistēmas), ieejas mezglu ierīkošana.
     Paredzēts, ka visi darbi tiks veikti līdz 2015. gada 31. janvārim.

PROJEKTA ĪSTENOŠANAS REZULTĀTĀ JĀSASNIEDZ:
1)OGLEKĻA DIOKSĪDA EMISIJAS SAMAZINĀJUMA RĀDĪTĀJU VISMAZ 25505.43 kgCO2 GADĀ;
2)OGLEKĻA DIOKSĪDA EMISIJAS RĀDĪTĀJA SAMAZINĀJUMU ATTIECĪBĀ PRET KPFI FINANSĒJUMU PROJEKTAM VISMAZ 0.59 kgCO2/euro.

 kpfi

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022