• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Ozolaines pagasta senioru klubiņš „Uguntiņa” novēl priecīgus svētkus!

FaceBook  

Seniori

Šogad – smagajā laikā, mums ir lemts strādāt mājās ar sevi. Tikai tā mēs varēsim pārvārēt gan fiziskas, gan emocionālās grūtības.
Esiet priecīgi, no rīta pamostoties sava siltajā gultā un caur logu ieraugot debesīs kritošās maigās sniega pārsliņas. Atcerieties, neviens jūs nevares iepriecināt, ja prieks nesāksies jūsos. Ar nepacietību gaidām tikšanās savā pierastajā vidē, savā Ozolaines TN senioru klubiņa „Uguntiņa” ierindā. Ceram, ka izolācijā mums izdosies pārvarēt visas grūtības un kļūt vēl stiprākiem un možākiem.

Centieties atstāt atmiņā svarīgus brīžus no izolācijas laika un pēc tam pastāstīt saviem tuviniekiem, kaimiņiem un biedriem, kā par briesmīgu sapni. Centieties vairāk kustēties. Kustība ir dzīvība, un dzīvība ir kustība. Centieties vairāk atrasties mājās. Rūpējieties par sevi un saviem bērniem un mazbērniem, uzpostiet māju, kur Jūs dzīvojat, lai varētu atrasties tajā ar prieku un aizmirst grūtos brīžus. Neļaujiet slinkumam paņemt visu un neiegrimstiet izmisumā, ievērojiet noradījumus.
Gads iet uz beigām. Tuvojas Ziemassvētki un Jaunais gads. Klubiņa dalībniecēm un visiem saviem vienaudžiem gribu novēlēt veselību, spēku un izturību. Atrast veidu, kā mierīgi pieņemt sāpes, bailes un iet tām cauri, sēžot mājās izolācijas laikā, kad tik daudz juku un neskaidrību, un ar labām domām, cerību sagaidīt rītdienu.
Dvēseliskus, gaišus Ziemassvētkus un labvēlīgu jauno 2021.gadu! Esiet veseli, esiet priecīgi un esiet laimīgi! Lai Dieviņš dod ātrāk iziet cilvēkos, pasmaidīt un pateikt: „Paldies Dievam! Briesmīgais sapnis ir garām un mēs atkal esam kopā”. Ņemiet vērā – pagātne – tās ir atmiņas, nākotne- tā ir iztēle. Šis brīdis - tā ir Tava dzīve! / V. Mora /

 Anna Tarakanova
Ozolaines Tautas nama
Senioru kluba „Uguntiņa” vadītāja

Foto no Ozolaines pagasta pārvaldes 2019.gada arhīva

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022