• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Sveicam Latvijas valsts svētkos!

FaceBook  

ApsveikumsLR2020

Dārgie Ozolaines pagasta iedzīvotāji!
Šajā neparastajā gadā tradicionālās Ojāra Vācieša dzejas rindas iegūst pavisam citādu skanējumu. Dzejnieka vārdiem, mīlestība un pienākums pret dzimteni nav atkarīgs no tā, vai esam kuplā draugu pulkā, vai vienatnē, dzīvojam dzimtenē vai svešumā - Tēvzeme un dzimtā mala vienmēr jāgodā un jātur savā sirdī kā vislielākais dārgums.
Šogad varam mācīties vairot dzimtenes mīlestību ne tikai, būdami kopā lielā skaitā, piedaloties Tautas skrējienos un vērienīgu salūtu vērošanā, bet gan, pulcējoties savas saimes lokā un svinot arī savā pagastā, ciemā - starp pašiem tuvākajiem! Katram latvietim ir svarīgi apzināties, ka Latvija nav abstrakts jēdziens vai norobežota vieta kartē - Latviju veidojam mēs, tās iedzīvotāji, un ikkatrs no mums ir nozīmīga valsts sastāvdaļa. Šogad, kā nevienu citu gadu, mūsu katra individuālā rīcība spēj ietekmēt valsts un ekonomikas nākotni, cīnoties ar globālajiem veselības izaicinājumiem.
Novēlam saglabāt optimismu un dzīvesprieku, lai, sagaidot Latvijas Republikas 102. proklamēšanas gadadienu, mēs katrs sajustos piederīgi savai zemei, ciemam, pagastam un valstij!

 P.S. Ozolaines pagasta Bekšu ciemā pagasta svētkos atklātajā skvērā tapis jauns vides objekts, skulptūra - metāla Ozols. Lai doma varētu tapt par realitāti, skulptūras radīšanai tika piesaistīti mākslinieki – Norberts Kudiņš, Gunārs Klaučs, Mārtiņš Pundurs un Harijs Ločmelis.
Sadarbībā ar pagasta pārvaldi tika izstrādāts un akceptēts mākslas darba dizains un izmēri. Rezultāts ir iespaidīgs – tapis 5 metrus augsts un 3,5 metrus plats metāla Ozols.
18.11.2020. plkst.15.00 tiešajā ētērā (Ozolaines pagasta FB lapā) varēs vērot OZOLskulptūras atklāšanas procesu!Ozolaine logo2016

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022