• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Ozolaines Pirmsskolas izglītības iestādē „Jāņtārpiņš” izskanējis šī gada izlaidums!

FaceBook  

Izlaidums2020

Lai gan  notikumi pasaulē šogad izjauca ierasto notikumu gaitu, bērnudārzs ne uz mirkli nepārtrauca savu darbību, un, kā jau vienmēr, notika arī sešgadnieku izlaidums. Pirmais izlaidums ir īpaši svētki gan bērniem, gan viņu vecākiem. Mazais bērns pēkšņi izaudzis jau tik liels un gatavs doties skolas gaitās, bet jūs, mīļie vecāki, noteikti vēl kā vakar atceraties sava bērna pirmos solīšus, pirmos vārdiņus, pirmās asaras... Bet, kā jau mēs zinām, laiks taču mīl steigties, steigties un nu ir aizsteidzies līdz šim skaistajam brīdim,- izlaidumam. Ik mirkli priecāsimies par bērnu sasniegumiem, jo viņiem tie ir ārkārtīgi svarīgi, lieli un nozīmīgi notikumi! Patiess prieks bija redzēt jūs jau tik pieaugušus un atbildības pilnus, kā arī prieka un sajūsmas pārņemtus. Atceroties pirmsskolas gaitas, lai jūs vienmēr sajustu tās siltās, saulainās, mīļās un jaukās atmiņas, jo bija taču jauki, vai ne? Tik daudz piedzīvots. Un ar to jūs arī esat bagāti.

Mīļie bērni, nebaidieties iepazīt jauno un tik interesanto, krāšņo un neparasto pasauli! Skola būs tā vieta, kur jūs katrs meklēsiet jaunus brīnumus un jaunus piedzīvojumus. Paldies, ka bijāt kopā ar mums! Lai viss izdodas!

Par iestādes darba laiku vasaras periodā.
Visu vasaru, sakarā ar nepieciešamību nodrošināt darbiniekiem ikgadējo atvaļinājumu, iestādē darbosies divas dežūrgrupas, ar darba laiku no 7.00 līdz 18.00. Katrā grupā ne vairāk par 20 bērniem. Iestādē darbojas arī diennakts grupa. Diennakts grupā uzturas tikai tie bērni, kuriem ir sociālā dienesta un bāriņtiesas saskaņoti iesniegumi. Bērniem, kuriem jaunajā mācību gadā būs nepieciešama diennakts grupa, atkārtoti jāraksta iesniegumi un jāsaskaņo ar iepriekš minētajām iestādēm. 
Aicinu vecākus arī bērniem piešķirt "atvaļinājumu" vasarā.

 

Valentīna Mališeva
Ozolaines Pirmsskolas izglītības iestādes „Jāņtārpiņš” vadītāja
Mob.:28635261
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022