• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Jūnijs Ozolaines Tautas namā!

FaceBook  

vainags

Pēc ilgāka laika pārtraukuma un ārkārtējās situācijas beigšanās beidzot Ozolaines pagasta kultūras dzīvē atsākusies rosība! Jūnija mēnesī Ozolaines pagasta Tautas nams rīkoja četrus dažāda veida pasākumus, aicinot tajos piedalīties gan pagasta iedzīvotājus, gan arī viesus.

Maija beigās Rīgas teātris “Kvadrifons” izteica īpašu piedāvājumu Latgales kultūras iestādēm bez maksas noskatīties izrādi “LV vs RU”. Izrāde tika rādīta Rīgā 11. jūnijā un tiešraidē, izmantojot mūsdienu tehnoloģiskās iespējas, translēta arī Ozolaines Tautas nama telpās. Skatītājiem šeit uz vietas caur vietni www.menti.com bija iespēja piedalīties arī interaktīvā balsošanā, tādējādi pašiem daļēji ietekmējot izrādes norisi. Lai gan atsauksmes par izrādi Rīgā bija visai pozitīvas, tomēr to skatītāju, kuri izrādi skatījās Ozolaines tautas namā, viedoklis dalījās – dažiem izrāde patika un rosināja uz pārdomām, tomēr citiem atkal tā nešķita saistoša un piemērota vietējai auditorijai.
Sevišķi aktīvs jūnija mēnesis izvērtās jauniešiem. 13.jūnija vakarā diskotēkā “Lai dzīvo vasara” bija sanācis kupls pulks dejotāju, gan Liepu pamatskolas šī gada 9.klases absolventi, gan viņu draugi un arī citi interesenti.

ozo velobrauciens uz laiznu parku 18062020 4 20200629 2040355860

Tomēr ilgi atpūtināt kājas pēc aktīvās dejošanas nebija vaļas, jo jau 18.jūnijā sadarbībā ar jauniešu centru “OzO” tika rīkots velobrauciens uz Laizānu parku, kur bērniem un jauniešiem tika rīkotas sportiskas un jautras sacensības – gan klasiskā tautas bumba, gan arī mazāk tradicionālas atraktivitātes ar baloniem u.c. Daba lutināja ar saulainu un siltu laiku, un visi dalībnieki tika arī pie balviņām par piedalīšanos! Abi pasākumi izvērtās ļoti veiksmīgi un bija labi apmeklēti!
ielgosana 21062020 123 20200630 1855387094

Centrālais mēneša notikums, protams, bija Vasaras Saulgriežu sagaidīšana Līgo kalnā 21.jūnija vakarā. Lai gan šogad valstī noteikto ierobežojumu dēļ izpalika tradicionālais cienasts un zaļumballe, tomēr Vasaras Saulgrieži tika sagaidīti godam! Pasākuma apmeklētājus priecēja Gaigalavas amatierteātris “Apīnis” ar diviem īsiem un jautriem skečiem par mīlestības un precību tematiku, jestru dejas soli izdejoja Feimaņu jauniešu deju kolektīvs “Vīmyns”, savukārt par skanīgām Jāņu dziesmām parūpējās folkloras kopa no Rēzeknes - “Vīteri”.

ielgosana 21062020 22 20200630 1054524483

Protams, neiztika arī bez Līgu un Jāņu godināšanas un lielā ugunskura iedegšanas! Bērniem un jauniešiem par prieku darbojās hennas un roku zīmējumu, kā arī ziedu aprocīšu radošās darbnīcas. Paldies kolektīvu vadītājiem par operatīvu un radošu darbu, sagatavojot kvalitatīvus priekšnesumus tik īsā laikā, kopš atkal tika atļauti mēģinājumi, paldies pasākuma apmeklētājiem par pacietību un paklausību noteikumu ievērošanā un, pats galvenais, paldies visiem, visiem iesaistītajiem, gan dalībniekiem, gan skatītājiem, par skaisto svētku atmosfēru, ko kopīgi izdevās radīt! Uz tikšanos citos Ozolaines pagasta rīkotajos pasākumos!

Lāsma Inkina
Ozolaines Tautas nama vadītāja
Mob.:25127340
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022