• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Ozolaines Tautas nama senioru interešu pulciņa „Uguntiņa” aktivitātes

FaceBook  

seniori2020

„Covid-19” laikā seniori īpaši tika aicināti ievērot pašizolāciju, līdz ar ko mēs bijām spiesti atrasties mājās, censties uztvert situāciju ar vēsu prātu, izprast notiekošo un zināt, ko darīt ļoti smagajos brīžos.

 

Uguntina

Karantīnas laikā, bieži sazvanījāmies ar pulciņa dalībniecēm, pārrunājam dzīvi, ikdienas gaitas, informējām par savu un tuvinieku veselību. Centāmies viena otrai palīdzēt uzturēt savu ikdienas ritmu, nekrist izmisumā, aicinājām sargāt sevi un savus tuviniekus. Centāmies sevi neuzbudināt, bet vienkārši pārrunājamies par dzīvi izolācijā, devām viena otrai padomus, kā orientēties ziņu plūsmā, informējām par drošības pasākumiem, par „Rimi” aicinājumu senioriem veikalu apmeklēt no 8 līdz 10 rīta, par mainītajiem sabiedriskā transporta kustības sarakstiem, par Ozolaines pagasta pārvaldes darba laiku, un citām būtiskām lietām. Tomēr, - jāsaka godīgi - izolācijas laikā bieži uznāca trauksme un dusmas, jo mūsu gados, ar savu vājo veselību, visādas domas nāca prātā, sākām mazāk runāt, vairāk klausīties, kas notiek pasaulē. Covid – 19 krīze ir skārusi mūs visus- daži tik tiešām krita izmisumā, jo pietrūka savstarpējās saskarsmes.

Uguntina1
Ir pagājuši 3 mēneši kopš nedrīkstējām pulcēties kopā, un šo mēnešu laikā bija ļoti skumji katru reizi atteikt klubiņa dalībniecēm tikšanos Ozolaines TN.
Mēs, klubiņa dalībnieces, ļoti gaidījām, kad pienāks tā ilgi gaidīta diena, un mēs atkal visas būsim kopā, mierīgi varēsim veikt brīnumus - rokdarbus, sagatavot lugas, izstādes, kulinārijas nodarbības …., atbilstoši savam vecuma un uzskatiem. Dažām kundzēm ir pāri 70 gadiem, bet - ko viņas spēj?! Cepuri nost! Tiekoties pēc izolācijas, mūsu centīga rokdarbniece A.Šļahtoviča uzdāvināja mums izolācijas laikā tapušus pašas rokām tamborētos rotājumus. Paldies viņai par skaistajām dāvanām! Vienbalsīgi lūdzam Ozolaines pagasta pārvaldnieku E.Blinovu organizēt ekskursiju – mēs vēlētos apmeklēt Latgales skaistākās vietas, lai varētu labi izkustēties un atgriezties ierastajā dzīves ritmā.
Уважаемые сениоры Озолайнской волости! Страшное позади. Здоровья Вам и мир Вашему дому! Отличного всем настроения! Улыбнитесь! И Ваше настроение станет прекрасным!
Присоединяйтесь к сениорам клуба “Угунтиня”. Занятия проходят по вторникам с 11.30. – 14.30 в Озолайнском Доме культуры.

Anna Tarakanova
Ozolaines tautas nama
Senioru interešu klubiņa „Uguntiņa” vadītāja

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022