• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Ozolaines jaunieši veidos savas ozolzīles

FaceBook  

ozolzile

To paredz jauniešu projekts ,,Mēs veidojam savas ozolzīles’’, kurš ir saņēmis atbalstu Rēzeknes novada pašvaldības Izglītības pārvaldes konkursā par finansējuma piešķiršanu jaunatnes nometņu un neformālo apmācību projektiem 2020.

Ozolzile

Projekta mērķis ir sekmēt caur neformālo izglītību Rēzeknes novada Ozolaines pagasta jauniešu lietderīgu brīvā laika pavadīšanu, veicinot jaunu prasmju apguvi savas lokālās piederības apziņas stiprināšanai.
Tā kā Ozolaines simbols ir ozolzīle - atšķirības zīme no pārējiem pagastiem, kas atspoguļota pagasta logotipā, iedzīvotājiem izmantojot dažādu pasākumu rīkošanā sava pagasta ietvaros un dodoties uz novada, reģiona un pat valsts līmeņa pasākumiem, Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskolas mākslinieku vadībā jaunieši no putuplasta radīs ozolzīles.
Tās plānots izvietot topošajā dabas skvērā Bekšu ciemā līdzās pagasta Tautas namam, kur ainavvidei pietrūkst radošo darbu – mazo formu skulptūru.
Mazo vides objektu tapšanā tiks izmantots putuplasts, kas ir pateicīgs materiāls, to viegli izgriezt, krāsot, uz tā zīmēt, izgrebt, līmēt. Neformālo apmācību laikā jaunieši gan gūs jaunu informāciju par skulptūru lomu parku ainavā, veidos skices ar saviem vides objektu variantiem, gan tēlnieku vadībā grupās veidos vides objektus no putuplasta, tos izgriežot, krāsojot, līmējot, lakojot, lai pēc tam varētu izvietot jaunizveidotajā dabas parkā.
Neformālajās apmācībās tiks iesaistīti Ozolaines pagasta 15 jaunieši, darbošanās paredzēta no 3. līdz 7.augustam.
Pieteikties un gūt informāciju var pie jaunatnes lietu speciālistes Veronikas Lazarevas, tālrunis: 26284240.

Inga Čekša-Ratniece
Projektu vadītāja

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022