• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


LĀSMA INKINA! OZOLAINES TAUTAS NAMA VADĪTĀJA!

FaceBook  

Lasma Inkina

Mani sauc Lāsma, esmu 25 gadus veca. Šobrīd esmu savu studiju “finiša taisnē”, un jūnijā iegūšu bakalaura dilpomu Tiesību zinātnē Rēzekns tehnoloģiju akadēmijā. Paralēli tam aktīvi darbojos izglītības un kultūras jomās – vidusskolā studēju kordiriģēšanu un ērģeļu spēli – tādēļ manas līdzšinējās aktivitātes saistītas darbību kultūras namos, ērģeļspēli baznīcās un arī jauno mūzikas censoņu apmācību mūzikas skolās.
Man vienmēr ir labāk paticis klusais dabas miers, nevis lielpilsētas trokšņi un kņadas, tāpēc uzskatu sevi par lauku meiteni un vienmēr esmu gribējusi savu dzīvi saistīt ar Latgali.

Lasma
Tā kā man patīk savs darbs un tas arī ir mans hobijs, turklāt esmu arī studente, tad brīvā laika ir gaužām maz. To tad piepildu dažādi, visbiežāk – apciemojot savu ģimeni, tiekoties ar draugiem vai vienkārši neko nedarot (arī šāda nodarbe laiku pa laikam katram cilvēkam ir svarīga). Šobrīd lielu daļu brīvā laika aizņem jaunās dzīvesvietas iekārtošanas process.
Pieteikties Ozolaines Tautas nama vadītājas amatam mani pamudināja vairāki faktori. Pirmkārt, tā kā šogad noslēgsies bakalaura studijas, meklēju jaunus izaicinājumus profesionālajā sfērā, un šīm amatam nepieciešamās prasmes man šķiet labs manas iepriekšējās darba pieredzes un iegūstamās izglītības apvienojums. Otrkārt, kas ir vēl svarīgāk, tā būs iespēja tuvāk iepazīt pagastu un tā ļaudis, jo ar līgavaini šajā vasarā plānojam pārvākties uz dzīvi Ozolaines pagastā.
Manu darba pieredzi veido divas sadaļas: darbs kultūrā un darbs izglītībā. Darbs kultūrā saistīts ar vokālo ansambļu vadīšanu Viļānu (krievu dziesmu vokālais ansamblis “Sudaruški”), Rēzeknes (Stružānu Kultūras nama vokālie ansambļi) un Kārsavas (Mežvidu Kultūras nama vokālie ansambļi) novados. Tāpat strādāju arī izglītības jomā – kā koncertmeistars un klavierspēles pedagogs Viļānu Mākslas un mūzikas skolā, kā vokālā ansambļa vadītāja Austrumlatvijas Tehnoloģiju vidusskolā.
Mans darbības laiks būs īss, aptuveni viens gads, tādēļ, pirmkārt, mans pamata uzdevums būs īstenot jau izstrādāto šī gada pasākuma plānu. Taču arī šie plāni ir ļoti atkarīgi no tā, kā attīstīsies notikumi saistībā ar Covid – 19 krīzi. Ļoti ceru, ka situācija valstī kopumā un arī kultūras jomā uzlabosies, nostabilizēsies un visu iecerēto būs iespējams realizēt, jo īpaši tādēļ, ka Ozolaines pagastam ir nozīmīga jubileja!
Ozolaines Tautas nams līdz šīm ir bijis ļoti aktīvs un nodrošinājis kvalitatīvus pasākumus un to norisi, pateicoties aktīvajai vadītajai Santai Ostašai, tāpēc esmu sev uzstādījusi uzdevumu pieturēties pie uzstādītās latiņas līdz tam, kā Santa atgriežas darbā.
Līdz 2019.gadam man ar Ozolaines pagastu bija maza sakarība, jo dzīvoju Rēzeknē. Ozolanes pagastā dzīvo daži draugi, pie kuriem ciemojāmies, bet citādi mana dzīve ar Ozolaines pagatu bija maz saistīta. Vienmēr esmu gribējusi dzīvot pie dabas, tādēļ 2019.gada vasarā kopā ar līgavaini nopirkām māju un zemi Ozolaines pagasta Kampišķu sādžā, un šī gada vasarā plānojam pilnīgi pārvākties tur uz dzīvi. Šobrīd, ja kāds jautā, kur dzīvoju, tad vienmēr atbildu, ka esmu no Ozolaines pagasta!
Gan pagastam, gan pagasta iedzīvotājiem novēlu, lai izdodas savstarpēja sadarbība, lai vienmēr ir jaunas idejas pagasta attīstībai, lai visi pagasta iedzīvotāji būtu ieinteresēti sava pagasta nākotnē un arī otrādi – lai pagastam svarīgs ir katrs tā iedzīvotājs! Bet sev novēlu veiksmīgu darba gadu, darbojoties Tautas namā, pozitīvu iekļaušanos vietējā kopienā!

Lāsma Inkina
Ozolaines Tautas nama vadītāja
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Mob.: +37125127340

P.S. Lāsma Inkina Ozolaines Tautas nama vadītājas pienākumus sāks pildīt no 01.06.2020.

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022