• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Bekšos top sociālā atbalsta un pašapkalpošanās prasmju telpa

FaceBook  

TN

Kopš pagājušā gada oktobra notiek aktīvs darbs pie sociālā atbalsta un pašapkalpošanās prasmju telpas ierīkošanas Ozolaines pagasta Tautas namā.

Aktivitātes notiek Lauku atbalsta dienesta Austrumlatgales reģionālās lauksaimniecības pārvaldes apstiprinātā projekta ,,Sociālā atbalsta un pašapkalpošanās prasmju telpa Ozolaines tautas namā’’, Nr.19-01-AL15-A019.2203-000004, ietvaros. Projekts tika iesniegts Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai finansētās Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.–2020.gadam apakšpasākuma 19.2. „Darbības īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju” aktivitātes 19.2.2. „Vietas potenciāla attīstības iniciatīvas” (rīcība 2.3. ,,Sociālo un veselības pakalpojumu attīstība”) ietvaros biedrības ,,Rēzeknes rajona kopienu partnerība” izsludinātajā LEADER projektu konkursā.
Rezultātā būs virtuve ar aprīkojumu, kā arī iespēja mazgāt, žāvēt un gludināt veļu, vajadzības gadījumā labot apģērbu. Izveidotā telpa sniegs iespēju pagasta iedzīvotājiem attīstīt pašapkalpošanās prasmes, veicinās mūžizglītības un interešu pasākumu rīkošanu un cita veida aktivitātes. Būtisks atbalsts šī projekta rezultātā būs tieši pagasta sociāli mazaizsargātām iedzīvotāju grupām.
Pašlaik notiek pēdējie darbi virtuves mēbeļu izveides procesā, ko veic SIA Kvadrāts. Jau ir iegādāta virtuvei nepieciešamā elektrotehnika: elektriskā plīts virsma, elektriskā cepeškrāsns, iebūvējamais ledusskapis, trauku mazgāšanas mašīna un tvaika nosūcējs. Nopirkta arī veļas mazgājamā mašīna un žāvētājs, kā arī šujmašīna un overloks. Projekta ietvaros vēl tiks iegādāti virtuves piederumi un papildināts šūšanas aprīkojuma komplekts. Plānots, ka sociālā atbalsta un pašapkalpošanās prasmju telpas atvēršanas svētki būs februāra beigās.
Projekta attiecināmās izmaksas ir 9429,21 EUR, no kurām publiskais finansējums 90% apmērā ir 8486,29 EUR, Ozolaines pagasta pārvaldes līdzfinansējums 10% apmērā - 942,92 EUR.

 Projekta vadītāja
Inga Čekša-Ratniece


Vairāk informācijas par Eiropas Lauksaimniecības fondu lauku attīstībai pieejams Eiropas Komisijas tīmekļa vietnē: http://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020/index_lv.htm

LAD

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022