• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Aicinām Sieviešu dienu svinēt Ozolaines Tautas namā!

FaceBook  

glezna

Lai arī 8.marts sabiedrībā tiek vērtēts pretrunīgi, esot sava veida mantojums no padomju laikiem, tomēr šie svētki ir kļuvuši par sava veida simbolu pavasara sākumam. Tā ir diena, kad uzmanību izpelnās ikviena sieviete, saņemot labus vārdus vai kādu skaistu pavasara ziediņu… Bet patīkamas uzmanības, nenoliedzami, nekad nevar būt par daudz! Tāpēc arī Ozolaines pagasta Tautas namā šogad radīsim skaistus svētkus ikvienai daiļā dzimuma pārstāvei- un darīsim to tieši 8.martā!

Pasākums sāksies ar skanīgu, kolorītu Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras nama kolektīvu koncertu plkst. 19:00. Koncerta ietvaros apmeklētājus priecēs bērnu folkloras ansamblis “Zdravinka”, krievu folkloras koris “Ivuški”, ukraiņu vokālais ansamblis “Vodograj”, kazaku dziesmu ansamblis “Lazorevij cvetok” un krievu dziesmu ansamblis “Harmonija”.
Plkst. 20:00 uzmanības centrā aicināsim mūsu īpašo viešņu no Daugavpils- mākslinieci, dejotāju un daudzpusīgi talantīgu personību- Veltu Loci, lai kopīgi būt par lieciniekiem Veltas izstādes “Mana dvēsele” atklāšanai Ozolaines Tautas namā. Māksliniece savulaik mācījusies gan Anglijā pie slavenā mākslinieka Martina Klozes, gan pie latviešu gleznotāja Jāņa Daukšta. Velta ir Latgales mākslinieku asociācijas biedrs un ir organizējusi gan daudzas personiskās izstādes, gan izstādes kopā ar citiem māksliniekiem. Mākslinieces darbi ir piedzīvojuši veiksmīgas izstādes ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, Polijā un Anglijā. Un varam būt lepni, ka talantīgā gleznotāja un ārkārtīgi pozitīvā, enerģiskā, iedvesmojošā sieviete Velta Loce ir atradusi ceļu arī uz mazo lauku kultūras namu, kur visu marta un aprīļa mēnesi būs skatāma neliela daļa no viņas brīnišķīgajiem darbiem.
Sieviešu dienas svētku turpinājumā aicināsim ļauties dejas priekam un interesantai izklaidējošajai programmai- Ozolaines Tautas nama senioru klubs “Uguntiņa” sola smieklu šaltis humoristisku priekšnesumu pavadījumā, tāpat savu daudzpusīgo personību atklās māksliniece Velta Loce, parādot arī savu dejotprasmi, bet “desertā”- zelta putekļu šovs!
Aicinām pulcēties kopā Jums tīkamā kompānijā un doties svētkus svinēt Ozolaines Tautas namā! Pasākums- pie galdiņiem (lūdzam veikt galdiņu iepriekšēju rezervēšanu, zvanot pa T.: 25127340), bet tiem, kuri gribēs izbaudīt tikai koncerta daļu, būs paredzētas arī skatītāju sēdvietas.
Vēlot visiem skaistu, priecīgu un iedvesmojošu pavasara sākumu,

Ar cieņu, Ozolaines Tautas nama vadītāja, Santa Ostaša

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022